Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A legfontosabb összetevő - ettől lesz fényes a hajad és egészséges a bőröd!

Europress
A legfontosabb összetevő - ettől lesz fényes a hajad és egészséges a bőröd!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezt keresd kedvenc krémeidben!

A gyönyörű megjelenés kulcsa az, hogy bőrünk és hajunk is egészséges fényben ragyogjon. Ezen naponta rengeteget dolgozunk, de szerencsére pár kincset érő összetevő, melyekkel még többet tehetünk érte. Ezek pedig az omega 3 zsírsavak.

Testünk sajnos nem tudja előállítani őket, viszont alapvető feladatokat támogatnak benne, így gondoskodnunk kell megfelelő bevitelükről olyan ételekkel, melyek nagy arányban tartalmazzák őket. Egyél sok lazacot és más tengeri halakat, használj növényi olajokat és szójababot - így pótolhatod a heti 200-300 grammnyi szükséges mennyiséget.

Gyönyörű bőrre, hajra és körmökre vágysz?
Ezt próbáld ki!

De miért jó, ha elég omega 3 zsírsav van a szervezetedben?

Mert egyrészt segítik a szerveid optimális működését, másrészt nagyon jó hatással vannak a haj és a bőr szépségére. Fontos szerepük van a bőrt alkotó lipid membrán erősítésében - ha kevés az omega 3 zsírsav, gyengébb, fakóbb lesz a bőröd. Ugyanakkor csökkentik a gyulladásokat és harcolnak a kiszáradás és repedezettség ellen is. Az omega 3 zsírsavak biztosítják bőrünk számára a szükséges olajakat, így a hidratáltságot is, hiányuk vezet a száraz érzethez.

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!