Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így készíts tökéletes cicaszemeket

Így készíts tökéletes cicaszemeket
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Azt hitted, nehéz csodás cicaszemeket festeni?

Ha nem a kézügyességedről vagy híres, akkor is könnyen elkészítheted álmaid tusvonalát. Csak pár trükkre lesz szükséged.

Kösd össze a pontokat!


Húzd meg a tusvonalat elejét a belső szemzugtól kifelé, de a felfelé kunkorodó végét először csak szemceruzával készítsd el, pontokból, majd a tussal kösd össze a pontokat. Ez jó alapot ad, és vezeti a kezedet. Fontos, hogy a szemceruza mindig hegyes legyen.

Kép
forrás: Pinterest

Rajzold fel a keretet!

Először üresen a cicaszem keretét készítsd el, úgy, hogy meghúzod a felfelé haladó ívét, majd összekötöd a szemzug felé haladó ívvel. Ezután töltsd ki a körvonalat!

Kép
forrás: Pinterest

Ezeket az alapelveket fontos tudnod, mikor tusvonalat húzol:

A karodat, amellyel rajzolod a vonalat, a könyöködnél támaszd le egy stabil felületre. Így tutira nem remeg majd a kezed.

Ne csukd be a szemedet, mindig legyen nyitva mindkét szemed, mikor tust használsz, hiszen így látod pontosan, merre, hogyan halad a vonal.

A tusvonal külső íve mindig az alsó szempillasor vonalában haladjon. Igyekezz az alsó szempillasort "meghosszabbítani" a felső tusvonalad által.ű

Mindig felfelé görbüljön a vonal.

Ez a színésznő hódította meg Zac Efron szívét?

Zac Efronra sokaknak fáj a foga, ám úgy tűnik, hogy most belehabarodott a kolléganőjébe.

Ivartalanítás - tények és tévhitek

Talán az egyik legmegosztóbb kérdés gazdik körében az ivartalanítás. Rengeteg érv szól mellette, mégis, a mai napig tartja magát rengeteg tévhit a témával kapcsolatban. A NÉBIH, a felelős állattartás programján belül tökéletesen összefoglalta az ivartalanítással kapcsolatos tényeket és tévhiteket, beszédes infografikákkal szemléltetve a megdöbbentő számokat.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!