Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

8 dolog, ami a pasikat nem érdekli a hajaddal kapcsolatban

8 dolog, ami a pasikat nem érdekli a hajaddal kapcsolatban
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Azt hitted, a férfiakat kiakasztja egy kis lenövés?

Felsikítasz néhány babahajtól, idegbajos vagy, ha nem veszi fel a fodrász a telefont, pedig neked óriási egy centis lenövésed van, és kivagy, ha nem úgy áll a fonatod, ahogy kellene. De hát minek? A férfiaknak a legtöbb hajbaki felk sem tűnik. Eláruljuk, mik azok, amiket még véletlenül sem vesz észre...

1. A törött hajvégek. Egy pasi sem panaszkodik arról, hogy "jaj, a csajomnak annyi száraz hajvége van, hogy rossz nézni".

2. A fonatok tökéletessége. Elkészítettél egy igazi hableányos csodafonatot, és akárhogy pózolgatsz, észre sem veszi? Ne csodálkozz, épp ugyanolyan szépnek tart így, mint öt napos zsíros séróval...

gif

3. A selymes haj. A férfiak nem mókusok, hogy kifejezetten vozódjanak a csillogó, fényes dolgokhoz. Szép, szép, de hát ez csak haj.

gif

4. A "bad hair day". Ha épp úgy ébredtél, hogy néhány tincs nem akar a helyén állni, nyugi, egyetlen férfinek sem fog feltűnni, max a fodrászodnak.

5. A hajhosszabbítás. Ez nekik hosszú haj, és kész. Nem gyakori, hogy észreveszik, hogy keratinos, csattos vagy akármilyen hajhosszabbítással büszkélkedhetsz.

gif

6. A fodrász apró változtatásait. Oké, ha teljesen más színnel jössz ki a szalonból, feltűnik nekik, de azt ne várd el a pasidtól, hogy észrevegye, hogy 3 árnyalattal sötétebb lett a barna hajad.

7. A begöndörödést. Egész reggel vasaltad, de a párától egy kicsit visszagöndörögött a hajad? Nyugodj meg, ezt kizárólag te tudod.

8. A frizurádat. Feltűzted? Kivasaltad? Begöndörítetted? Összefogtad? Valami történt vele. Teljesen mindegy, a lényeg, hogy tetszel neki akkor is, ha fogalma nincs, milyen művelettel állítottad be.

gif

Nem baj fiúk, pont így szeretünk titeket.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!