Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 dolog, ami jó abban, ha nagyon világos bőröd van

5 dolog, ami jó abban, ha nagyon világos bőröd van
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha nem vagy kibékülve a világos bőröddel, olvass tovább, és végre megszereted!

A "Nem voltál napozni a nyaralás alatt?" és a "Télen még fehérebb vagy?" illetve a "Te akkor nem is hordhatsz fehér cuccokat, igaz?" kérdésektől te is a falra mászol, ha világos bőröd van. Utálod, ha rádszólnak, hogy ne menj ki a napra, mert leégsz, és legszívesebben rájuk ordítanál, hogy szeretnél végre leégni, hiszen akármennyit napozol, akkor sem tudsz egy kis színt sem magadra szedni. Akkor most hozzád szólunk! Elárulunk 5 dolog, amiért jó világos bőrűnek lenni!

1. Neked áll a legjobban az összes szemfesték

Kinek állna olyan jól egy nude smink, mint a világos bőrűeknek? Na, és egy füstös fekete kin a legdrámaibb? Hát persze, hogy a hófehérkéken! És kin csillog ugyanolyan jól az ezüst és az arany pigment is? Már nem is kérdés!

2. Amúgy is tök uncsi állandóan barnulni járni

Akit nyáron megfogott a nap, folyton szinten akarja tartani szolizással, barnítókrémekkel. Ha nyáron sem vagy barna, és télen sem, legalább nem kell egy csomó időt azzal tölteni, hogy fenntartsd a barnaságot. Helyette mehetsz inkább edzeni, moziba vagy ahová csak akarsz!

3. Nem károsítod a bőrödet feleslegesen napozással

Mint tudjuk, a túl sok napozás rettentő gyorsan öregíti, szárítja, ráncosítja a bőrt. Ezzel a problémával neked nem kell küzdened, hiszen mivel úgysem barnulsz le, nem fekszel ki feleslegesen órákra a napra.

Ha kíváncsi vagy még 2 indokra,

Máris jobb, igaz?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!