Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mi is az a növényi őssejt?

Europress
Mi is az a növényi őssejt?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
És miért olyan jó a bőrünknek? Eláruljuk!

Az utóbbi években az őssejtes kezelések és kutatások egyre nagyobb sikereket érnek el a gyógyításban, így nem véletlen, hogy a kozmetikai ipar is felfigyelt erre az irányra. Annyira, hogy a különböző bőrápoló készítmények legújabb sztárjai a növényi őssejtek lettek, melyekből számos fajtát megtalálhatunk már a boltok polcain. De mitől ilyen hatékony a növényi őssejt és miért jó a bőrünknek?

A felnőtt szervezetben az őssejtek javító, megújító funkciót látnak el. A bőrben is megtalálhatóak, ám idővel, és a káros környezeti hatásoknak köszönhetően ellustulhatnak, ettől pedig bőrünk szürkének, fáradtabbnak látszik. Arra, hogy kicsit felrázzuk őket, tökéletesen alkalmasak a nővényi őssejtek. Ezek ugyanis arra ösztönzik bőrünk őssejtjeit, hogy fokozzák regeneráló, fiatalító hatásukat, hiszen védik és táplálják őket. A növényi őssejtek tehát leginkább katalizátorként funkcionálhatnak a bőrápolásban, mellyel képesek lehetnek akár a bőr öregedésének lassítására is.

Kép

Attól függően, hogy milyen növény őssejtjéről van szó, olyan folyamatokat képes a növényi őssejt fokozottabban elősegíteni. Így van, amelyik a pattanásos bőr gyógyulásán segíthet, mások pedig épp a ráncok finomításán dolgozhatnak. Sok krém éppen ezért egyszerre akár több növényi őssejtet is tartalmazhat a kombinált hatás érdekében. Ezek az őssejtek egyébként azért is nagyon hatékonyak, mert hordozzák a növények pozitív tulajdonságait: a havasi gyopár őssejtje ellenállóbbá tesz és regenerálja a fáradt bőrt, az alma és a szőlő őssejt pedig fiatalító hatású.

Fontos, hogy a növényi őssejteken keresztül természetes anyagokat használhatunk a kozmetikában, melyeket durva beavatkozások nélkül, krémeken keresztül is be tudunk juttatni a bőr mélyebb rétegeibe, hogy ott kifejthessék jótékony hatásaikat. A növényi őssejtek bőrünk saját folyamatira segítenek rá és egyszerre javítják is azokat, szóval tényleg igazi főnyereménynek számítanak a bőrápolásban!

Kipróbáltál már növényi őssejtes krémeket?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!