Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Meszes alapozó, egérszőr szemöldök, krétaevés: A történelem 10 legfurcsább szépségkezelése

Meszes alapozó, egérszőr szemöldök, krétaevés: A történelem 10 legfurcsább szépségkezelése
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mióta világ a világ, a nőket mindig foglalkoztatta a szépség. Akár borzalmasan hangzó kezeléseket is kipróbáltak, hogy szép legyen a bőrük.

Mérgező alapozó

Ecet és mész keverékéből készítettek fehérítő hatású alapozót évszázadokon át. Nők és férfiak is használták, hogy minél világosabb legyen az arcbőrük. A természetellenes alapozó gyakran mérgezéshez vezetett.

I. Erzsébet angol királynő is így fehérítette (mérgezte) arcát.
I. Erzsébet angol királynő is így fehérítette (mérgezte) arcát.

Higanyos arckiemelés

Szép, ezüstösen csillogó arcra vágytak a nők az 1800-as években. Minden hibát elfedett és (szerintük) gyönyörűen mutatott mindenki ezüstös bőrrel. Egy gond volt csak a higanyos sminkkel: megmérgezte használóit.

Bella donna szemnagyobbítás

A viktoriánus nők óriási szemeket szerettek volna, ezért kitágították pupillájulat egy mérgező növény levét a szemükbe csepegtetve. Túladagolása vaksághoz vezetett.

Medici Katalin parfümös kesztyűi

Parfümözött kesztyűket viselt a francia királynő, hogy mindig jó illata legyen, csak épp később derült ki, hogy ha másnak is ajándékozott parfümözött kesztyűt, azzal az volt a célja, hogy megmérgezze.

Egérszőr szemöldök

Az 1700-as években a vastag, dús szemöldök a szépség jele volt. Akinek nem nőtt ilyen természetesen, az egérszőrt ragasztott fel magának.

Ha kíváncsi vagy még öt bizarr szépségtrükkre, !

Manapság szerencsére nincsenek ilyen bizarr módszerek, de kipróbálhatsz kényeztető, fiatalító, természetes kezeléseket a Herba-kastélyban!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!