Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 dolog, amit csak a göndör hajú lányok érthetnek meg nyáron

5 dolog, amit csak a göndör hajú lányok érthetnek meg nyáron
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha göndör hajad van, biztos, hogy te is egyet fogsz érteni, hogy vannak olyan szituációk, amik csak veled és göndör hajú társaiddal történnek meg nyáron.

Szinte minden egyenes hajú lány göndör vagy hullámos fürtökre vágyik, a göndör hajúak pedig szívesen kipróbálnák a teljesen egyenes frizurát. Szerencsére minden megoldható hajvasaló vagy göndörítő segítségével, egészen addig, míg...

... párás lesz a levegő. Jaj, neeee!

Órákig tartó készülődés után végre elindulsz bulizni, és a párás levegő miatt elkezd visszagöndörödni a szépen kivasalt hajad, hacsak nem egy egész flakon hajlakkal fixáltad, hogy legalább egy pár órát kibírjon egyenesen. A lakkot pedig szörnyen nehéz kimosni. Őrület!

gif
Olvasd el ezt is!

Hajat kell vasalni? Akkor bekapcsolom a leghosszabb filmet, ami csak létezik.

Ha dús, göndör hajad van, biztosan elgondolkodtál már rajta, hányszor tudtad volna végignézni a Gyűrűk ura trilógiát hajvasalás közben. Bizony, rettentő sokáig tart, és még a karod is elzsibbad a végére.

gif

Felmosóronggyá fogok változni!

Ha bevizezed a hajadat a strandon, majd hagyod megszáradni a napon, a száradás folyamata alatt úgy nézel ki, mint egy felmosórongy és egy puli szerelemgyereke - gondolod te. Hidd el, közel sincs így, ráadásul az egyenes hajú lányok irigykedve nézik a sellőfürtjeidet.

gif

Bárcsak felvehetnék baseball-sapkát!

Csak épp nem marad rajta a hipergöndör hajadon, igaz? Ne bánd, a baseball-sapka úgyis bénán áll a nők legtöbbjén.

gif

Be kell szereznem egy csomó hajápolót a nyárra!

Nem elég egy sampon és egy balzsam, kelleni fog pakolás, hővédő spray (mert ugye a baseball sapka nem megy rá a göndör séróra), valami varázskészítmény, amitől nem göndörödik vissza azonnal, ha kivasalom, és még valami, amitől nem lesz szöszös a hatása, ha egy kicsit párásabb a levegő. Szóval egy kisebb vagyont rá kell költeni...

gif

Ezektől függetlenül imádjuk a göndör hajat!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!