Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 tipp a szép kezekért

Europress
3 tipp a szép kezekért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Olyan sok mindenre használjuk a kezünket: írunk, gépelünk, pörgetjük az okostelefonunk képernyőjét vele, étkezünk, vezetünk és cipekedünk a segítségével, olyan fontos, hogy sokan ezt figyeljük meg először a másikon. Ezért hát megérdemli az extra gondoskodást!

1. Rugalmassági gyakorlatok

Minden kéz nagyjából 27 csontból és izmok hálójából áll, ami megmerevedhet, ha ugyanazokra a mozdulatokra kényszerítjük minden nap. A gyakorlatok segítenek megtörni ezt a rutint. Tedd össze a két kezedet egymás felé nyitott tenyérrel és mozgasd az ujjaidat hullámszerűen.
Utána mindkét kezeddel ismételd meg a következőt: erősen szorítsd ökölbe a kezedet 30-60 másodpercig, majd lazítsd el és feszítsd ki a tenyered hátrafelé. Ismételd mindkét kézen négyszer.

A Helia-D Hidratáló kézkrém nagyon száraz bőrre gyorsan felszívódó, regeneráló, tápláló hatású kézápoló, mely urea és körömvirág olaj tartalmának köszönhetően hatékonyan ápolja a száraz, igénybevett kéz bőrét.

2. Ne cipelj nehéz táskákat

Még ha nem is tudod elkerülni, hogy bevásárlószatyrot cipelj, vagy nagy és nehéz a kézitáskád, inkább felváltva a vállaidon viseld, hogy elkerüld a kezeden és az ujjaidon a bőr túlzott nyújtását, hacsak nem szeretnél kidudorodó ereket és inas kezeket.

Olvasd el ezt is!

3. Masszírozd!

A merevséget ki is masszíroztathatod a kezeidből, vagy kipróbálhatod otthon ezt a módszert: nyomd meg finoman, de azért erőteljesen a tenyered húsos részét és simítva-nyomva húzd végig minden ujjadon belülről kifelé.

Te hogy ápolod a kezeidet?

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!