Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 tipp a hamvas arcbőrhöz

5 tipp a hamvas arcbőrhöz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egyenesen egy koreai sminkgurutól!

A koreai nők sminkjének alapja a hamvas bőr, amitől mindig nagyon frissnek és üdének tűnnek. Ezt a megjelenést fejlesztette mesterfokra Park Tae Yun, aki szerencsére nem rest elárulni azt sem, hogyan tudja ezt a hatást elérni bárki.

A sminkmester azt mondja, hogy a lényeg az, hogy a koreai nők nem szebbnek akarnak tűnni a smink segítségével, hanem fiatalabbnak. Ennek érdekében pedig nem mattítják az arcukat, hanem inkább fényessé varázsolják, és úgy festenek, mintha nem is lenne rajtuk smink. A hatás kedvéért mindent megtesznek, így mostanra nagyszerű fortélyokat fejlesztettek ki. Yun ezeket a mindennapi sminkben 5 egyszerű lépésben foglalja össze.

1. A legfontosabb lépés a bőr tisztítása és radírozása. Az elhalt hámréteget és a szennyeződéseket alaposan el kell távolítani. Utóbbira Yun mindenkép micellás vizet ajánl.

2. Ezután jöhet a hidratálás, lehetőleg olyan krémmel, aminek hatása egész nap tart, nem nehéz, és a bőrpírt is megelőzi. A sminkmester extra tippje ehhez a lépéshez az, hogy a krémet vattakoronggal vidd fel, amivel észrevétlenül tovább radírozhatod a bőrödet.

Kép
forrás: Europress

3. Válassz krémes, hidratáló alapozót, amiből húzz hat csíkot az arcodon középről kifelé, majd finoman dolgozd el alapozó ecsettel. Fontos, hogy ne vidd fel vastagon, maradjon a hatása természetes.

4. Egy krémes állagú highliterrel emeld ki az arcod hangsúlyos pontjait, mint az arccsont, az orrnyereg vagy a homlok eleje.

5. Befejezésként használj egy pirosítót és szájfényt kombináló terméket, amiből tegyél egy keveset az orcádra, és az ajkaid közepére.

Ennyire egyszerű – kipróbálod?

Ezek az apróságok komoly károkat okozhatnak a kapcsolatodban

Vannak nyilvánvaló dolgok – például a hűtlenség –, amelyek aláássák a jó kapcsolatot a pároddal, és persze vannak olyan történések is, amelyek lassan settenkedve növelik a köztetek lévő távolságot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!