Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezt teszi a gravitáció a külsőnkkel

Ezt teszi a gravitáció a külsőnkkel
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A gravitáció tart minket a földön, és a világért sem szeretnénk hálátlannak tűnni, de azért jó lenne, ha hatása kevésbé látszódna a külsőnkön...

30-40 évnyi földi gravitációs vonzás után kezdi megadni magát a bőrünk. Leginkább az orr és a száj közötti rész ráncain, a szemek alatti bőrön és az állcsonton látszódik az ereszkedés, petyhüdté válik a bőr. Körülbelül négy millimétert csúszik lefelé a bőr, mire elérjük az ötven éves kort. 40 éves korunk után már a magasságunkra is hatással van, átlagosan 1,5-2 centimétert veszítünk tízévente.

Azt gondolnánk, hogy zéró gravitációban jobb a helyzet, de sajnos nem. Ott még gyorsabban öregszünk, és ez nem csak a relativitás elmélete miatt van (az idő lassabban telik magasabb gravitációban), hanem mert az emberi testnek szüksége van a gravitáció által biztosított ellenállásra ahhoz, hogy rugalmas maradjon. Közismert, hogy az űrutazás gyengíti a csontokat és az izmokat, de az kevésbé ismert, hogy az asztronauták bőre 20%-kal vékonyabb lesz hathónapnyi űrutazás után.

Amíg megtalálják az öregedés szempontjából tökéletes tömegvonzást és kitalálják, hogyan élhetünk abban, addig is bíztató, hogy egy 2008-as kutatás szerint azoknak az asztonautáknak, akik glycerinalapú hidratálókrémet használtak kevésbé károsodott a bőrük az űrutazás alatt.

A Helia-D majdnem minden krémében van bőrazonos, növényi glycerin. Próbáld ki például a Helia-D Professional Hyaluron Argán Őssejtes Krémjét, mely hatékony ráncmegelőző, rugalmassá és feszessé teszi a bőrt. Az Argán őssejtet Matrixyl 3000 peptiddel kombinálták, amely segíti a sejtek „anyagcseréjét”, megőrzi a sejtek rugalmasságát, az öregedés miatti lipoatrophiát (zsírszövet-veszteséget) pedig csökkenti.

A cikk folytatását ITT találjátok!

6 dolog, amit tudnod kell a szérumokról

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!