Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hogyan kerüld el a hajad elvékonyodását?

Hogyan kerüld el a hajad elvékonyodását?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szeretnéd, ha a hajad örökké csodásan erős és vastag maradna? Ezeket a szabályokat tartsd be:

1) A rendszeresen sütés-vasalás és festés épp ellened dolgozik, hiszen még jobban felgyorsítják a haj elvékonyodását. A kor előrehaladtával pedig ez még rosszabb lesz. Hogy ezt enyhítsd vagy elkerüld, felejtsd el az alkohol tartalmú hajformázó termékeket, illetve amennyire csak lehet, csökkentsd a magas hőmérsékletű frizura készítést. Ha nem bírod ki, mindenképpen használj hővédő termékeket!

2) A hidratálás nem csak a bőröd, de a hajad számára is überfontos, így mindenképpen válasz a lehető legtöbb ápoló anyagot tartalmazó kondicionálókat (balzsam helyett lehetőleg pakolást). Hiszen minél hidratáltabb, annál erősebb és vastagabb a hajszál!

3) Bár nem létezik olyan varázspirula, amit ha beveszel, azonnal vadító és hatalmas hajkoronád lesz, néhány étrend-kiegészítő nagy hasznodra lehet. Ilyenek a biotin-, cink-, A-, B-vitamin-, vastartalmú tabletták, illetve ételek!

4) Ha úgy érzed, az utóbbi időben jelentősen (és akár kórosan) váltak vékonyabbá a hajszálaid, mindenképpen keresd fel a háziorvosodat, hogy kitalálhassátok, milyen már dolog állhat a háttérben!

Szép loboncra fel, lányok!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!