A nap cikke

Kiderült: így lépnek félre a legtöbben egy kapcsolatban

A megcsalás sokféle módon történhet, de most már azt is tudjuk, melyik a leggyakoribb.

Még több olvasnivaló

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Ez a 10 dolog (állítólag) balszerencsét hoz az esküvőn

Ezt ki ne hagyd: nézd meg elsőként a BRAINS vadi új klipjét!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Elolvadtunk! Elképesztően édes fotót posztolt Gal Gadot és Vin Diesel!

Surie Cruise kiköpött mása a fiatalkori Tom Cruise-nak – íme, a legfrissebb fotó, ami ezt bizonyítja!

4 hónapon belül másodszor nősült meg a Gossip Girl főszereplője

Ez tényleg megtörtént: Lady Gaga túrázós szettjétől tuti, hogy padlót fogsz!

7 tipikus hiba, amit elkövetünk hajszárítás közben

Europress
7 tipikus hiba, amit elkövetünk hajszárítás közben
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bármennyire is egyszerűnek gondoljuk, több fronton is elronthatjuk a folyamatot, mikor a hajunkat szárítjuk. Hadd segítsünk néhány tippel!

VAN PÁR DOLOG, AMIT LEHET, HOGY ROSSZUL CSINÁLSZ, NÉZD CSAK VÉGIG A LISTÁT, ÉS IKTASD KI ŐKET A CSODÁS, DÚS VÉGEREDMÉNYÉRT!

1. TÚL VIZES A HAJAD

Korábban már kifejtettük, mennyire káros is ez. Valójában viszont 60-65%-osan száraznak kellene lennie ahhoz, hogy nekiláss a hőkezelésnek.

Olvasd el ezt is!

2. Túl hamar nyúlsz a fésűért

Érdemes „bemelegíteni a hajad” a fő művelet előtt, először kezdd alacsonyabb hőfokon a törölköző száraz hajadat fújni, majd az ujjaiddal fésülgesd a tincseket, és fokozatosan melegíts, majd ezután jöhet a fésű.

3. Nem emeled meg eléggé a töveket

Nagyon fontos a dús hatás elérése érdekében, az ujjaiddal emeld meg a töveknél a tincseid, és úgy fújj alájuk – kis körkefével is próbálhatod, de az ujjad a legjobb, mert sokkal közelebbi ívben férkőzhetsz egészen a tövekhez.

4. Rossz helyen kezdesz neki

Sokan alkalmazzák azt a módszert, hogy a tincs végétől felfelé tekerik a hajat, és úgy esnek neki a szárításnak. Ennek viszont van egy sokkal jobb és gyorsabb eredmény ígérő módja: tedd a körkefét alulról a hajtövedhez, görgesd lefelé a hajvégekig, az így feltekert tincs pedig pont a tövéhez közel kezd száradni, mire végzel azzal a sávval, már a vége is majdnem jó lesz. Végül fokozatosan húzd lefelé a kefét és a hajszárítót, hogy egyenes legyen a végeredmény.

5. Rosszul használod a hajápolókat

Ha dúsító terméket használsz, azt csak a töveken, mivel egyébként lehúzza a hajad. A hidratáló, töredezést gátló termékek pedig a haj alsó kétharmadára kerülhetnek, különben nagyon elnehezítik a töveket. Ami a hajlakkot illeti, szigorúan távolról szabad fújni, és csak 1 rétegben (bizony, ne ess túlzásba!). A hővédő termékek pedig nem csak szárításkor, de minden újabb formázáskor – újabb egyenesítés, göndörítés – használatosak.

6. Nem hagyod „kihűlni” a hajad

Fésülsz, szárítasz, és már rohansz is? Rosszul teszed! Ha hagyod a hajad kicsit megnyugodni, és beállni az új állapotába, tartósabb lesz, mintha rögtön kilépsz a hideg, párás vagy esős időbe. Szóval időzítsd ehhez mérten a reggeli készülődést!

7. Nem használod a hajszárító fújókáját

Sokan a műanyag fej nélkül használják a hajszárítót, pedig nem véletlenül csomagolták azt a készülékhez! Sokkal jobb, ha célzottan fújja adott területre a meleg levegőt, kevésbé lesz szállós a haj, simább és egyenesebb lesz az összhatás.

Te el szoktad követni valamelyik hibát?

Válogass most 20% kedvezménnyel a Media Markt online kínálatában, találd meg álmaid hajszárítóját most, és vedd meg olcsóbban a JOY Spring Shopping alatt május 12-ig!

Ma 20 éves a Harry Potter-könyvsorozat! Íme, az írónő üzenete, meg a kedvenc sztorijaink + még a Facebookod is ünnepel

Meghatódni ér! Az elmúlt két évtizedben egyszerűen lehetetlen, hogy az életedet teljesen varázstalanul, tudatlan mugliként élted végig, s legalább egy kicsit találkoznod kellett a varázslóvilág történeteivel, és ha azok téged is elvarázsoltak, van okod megemlékezni erről a neves napról. Már csak az a kérdés, hogy te Griffendéles, Hugrabugos, Hollóhátas vagy esetleg Mardekáros színekben szeretnéd megünnepelni ezt a jeles dátumot!

Bréking! Megszületett Trokán Anna kisfia

Úszik a boldogságban a Trokán-család!

5 mód, ahogyan a megcsalás után megváltozik a kapcsolatod

Sajnos a megcsalás a kutatások szerint elég gyakran előfordul: a párok 60-70 százaléka kacsingatott már más irányba.

Fizess elő 1 évre a JOY-ra 40% kedvezménnyel!

Csak 3600 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!