Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

"A franciák állítják: a vörösbor fiatalon tart" - Szépségtitkok Rachel Hunter szupermodelltől

"A franciák állítják: a vörösbor fiatalon tart" - Szépségtitkok Rachel Hunter szupermodelltől
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Exkluzív interjú Rachel Hunter műsorvezető-modellel, aki elárulja a világ egyes tájain mik azok a természetes bőr-és hajápolók, amik ott lapulnak a konyhádban.

Igazi álommunka lehet bejárni a világot a szépség és egészség megőrzésének titkait keresve Franciaországtól Indiáig. A Fine Living tévécsatorna új műsorában Rachel Hunter modell épp ezt teszi: azt kutatja 12 országban, hogy a különböző kultúrákban hogyan őrzik meg az emberek fiatalos szépségüket, és mi a hosszú élet titka. Itt olvashatjátok vele a JOY.hu számára adott exkluzív interjút.

A “Rachel Hunter Szépségtúrája” forgatása során számos szépség-, és egészségszakértővel és sokat megélt emberrel beszélgettél. Ezek alapján mit javasolsz, hogy őrizzük meg a legjobb formánkat?

Igazából három olyan dolog volt, amit mindenki hangsúlyozott: az első, hogy az ételek egyenesen a farmról, a kertből kerüljenek az asztalunkra, azaz legyenek frissek és minden mesterséges anyagtól mentesek. A második, hogy semmi nem ad annyi energiát és életkedvet, mint a családdal, barátokkal töltött idő. Végül pedig az önelfogadás: hogy is várhatnánk, hogy hosszú ideig, egészségben éljünk, ha nem szeretjük igazán magunkat?

És ha konkrétumokról van szó? Mit használjunk, amit akár otthon is elkészíthetünk, hogy a bőrünk vagy hajunk ragyogó legyen?

A Marokkóból származó argánolaj a hajat és a bőrt is rendkívüli módon táplálja, A kurkumát Indiában szinte mindhez használják: megeszik, megisszák, arcmaszkot készítenek belőle, viszont számítsunk arra, hogy sárgára festi a bőrünk egy kis időre – szóval ne randi előtt alkalmazzuk! A szőlő és a belőle készült termékek rezveratrolt tartalmaznak, amely egy öregedésgátló molekula - ezt például a franciák titka, a vörösbortól fiatalok maradnak!

Melyek voltak azok az országok, ahol a legextrémebb megoldásokkal élnek az emberek?

Koreában egyszerűen mindenre van valami maszk: arcpakolás, haspakolás, mellpakolás, stb. Ott és Kínában is a lárváktól kezdve a varangyon át a százlábúig minden kapható a piacokon, amelyeket nyárson árulnak, vagy megőrölnek, vagy teát főznek belőlük – mindezek állítólag energizálnak, jók az ízületekre, hátfájásra stb.

Mi a véleményed a plasztikai műtétekről?

Az utazásom elején inkább ellene voltam, de a koreai epizódban hosszan foglakoztunk ezzel, megismertem olyan lányokat, akiknek egész más életminőséget biztosított a műtét, sőt a műtétek sora. Szóval most valahol középtájon van az álláspontosm: én már elfogadtam magam, de ha valaki ettől jobban érzi magát, hogyan is ítélhetném el ezért?

Híres modell vagy, tehát biztos fontos számodra a külsőd. Változott az évek során az ehhez való hozzáállásod?

Amikor 17 évesen modellkedni kezdtem mindig néztem a többieket: milyen klassz lába vagy csinos feneke van más lányoknak, és rágtam is magam emiatt eleget. De az évek múlásával arra jutottam, hogy attól is érezhetem magam szexinek, ha egyszerűen csak jól áll rajtam a farmerem.

Fogyókúráztál valaha komolyabban?

Ó, igen, legutóbb pont ennek a műsornak a kedvéért. Erről az USA-ról szóló epizódból mindent megtudhattok. (március 6-án vasárnap 21:30-kor)

Te hogyan definiálnád a szépséget?

Konkrét meghatározást adni erre olyan lenne, mint ketrecbe zárni egy vadon élő állatot. Egyszerűen nem lehet, nem szabad.

A Rachel Hunter szépségtúrája duplarészekkel vasárnaponként 21:00-tól látható a Fine Living tévécsatornán (ismétlések hétfő és pénteken 17:05-től) februárban és márciusban.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!