Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mindenkit inspirálnak az égési sérült arcú szépségvlogger videói

Mindenkit inspirálnak az égési sérült arcú szépségvlogger videói
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hihetetlen, milyen mesterien bánik a sminkecsettel!

Korábban már sok videót mutattunk a smink erejéről, hogy milyen magabiztosságot tud adni a pattanásos, bőrhibás arcú lányoknak az, hogy makulátlanul széppé tudják vázsolni magukat, ez a videó viszont mindent felülmúl.

Olvasd el ezt is!

Shalom Nchom (Youtube nevén Shalom Blac) 9 éves korában szenvedett súlyos égési sérüléseket Nigériában, családja éttermében egy baleset során. Az egész arca megégett, maradandó hegeket hagyva maga után. A haja is teljesen leégett, és a fülei is megsérültek. Nagyon nehezen dolgozta fel a traumát, hogy külseje megváltozott:

Az emberek bámulni kezdtek, vagy sajnálkozva néztek rám. Az egyik barátnőm a szomszédból, akivel mindig együtt játszottunk, átjött hozzánk, és mikor meglátott, sírva hazafutott.

Shalom és akkor babakorú kishúga, akinek bőre szintén súlyosan megégett, nagynénjük segítségével az Államokba utazhattak, hogy helyreállító-műtétekkel amennyire lehet rendbe hozzák az arcukat, ám sajnos a baleset nyomai így is láthatóan megmaradtak.

Az iskolában sokan bántottak és csúfolták, és sokáig öngyilkosságot fontolgatott, ám a most 20 éves lány mára megtanulta elfogadni magát. Találkozott nála sokkal rosszabbul járt égési sérültekkel is, és ez ráébresztette:

"Mindig hálásnak kell lenned azért, amid van, mert soha nem tudhatod, másoknak mi mindenen kell keresztül menniük."

13 éves korában fedezte fel a smink erejét, elkezdte eltanulni a profiktól a technikákat és fortélyokat. 3 évvel ezelőtt szedte össze a bátorságát, hogy saját Youtube csatornát indítson sminkjeivel.

Íme egy a bámulatos munkái közül:

Reméljük téged is inspirál Shalom videója, hogy szeresd azt, akit a tükörben látsz, és merd kihozni magadból azt, amit csak szeretnél!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!