Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

2016 kedvenc frizurája: a fazon, ami mindenkinek jól áll

2016 kedvenc frizurája: a fazon, ami mindenkinek jól áll
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az idei év is a rövid hajat pártolóknak kedvez, és úgy tűnik, a bobot letaszítja a trónról kistestvére, egy még merészebb verzió!
Kép

A blunt hajvágás (vagyis „nyers” hajvágás) lényege, hogy a haj teljesen egyenesre van levágva, nincsenek elvékonyított végek és rétegek. Hódít a sztárok körében is, nagyon egyszerű, lezser hatást kelt a frizura kivitelezése, mégis egyben precíz, rendezett az összkép.

Kép

Hasonlít a bobra, ami szintén fül alá érő, szabályos egyhosszaságú frizura, de a bob esetében az arcot keretező elülső tincsek kicsivel hosszabbak, illetve el van vékonyítva, lekerekítve a frizura alja. Nézd csak:

Kép

A blunt frizura előnye, hogy a vékony szálú, ritkás hajat is optikailag dúsabbnak, sűrűbbnek láttatja, emellett egészségesebbnek is tűnik az egész hajkorona. A sztárfodrászok szerint bátran kipróbálható, mert szinte mindenkinek jól áll ez a fazon.

Remekül mutat sima, lent tűzött copffal, aminek szép egyenes a vége:

Kép
Kép

Természetesen a Kardashian-Jenner klán már egy lépéssel a trendek előtt járt, és ők már tavaly év végén is ilyen nyersen vágott frizkóval nyomultak:

Mint látható, kicsit hosszabb, vállig érő fazonnal is remekül működik ez a technika, szóval nem kell annyira rövidre váltanod, ha nem szeretnél.

Kép

Kicsit arra emlékeztet, mint mikor fodrászost játszottunk, és levágtuk a Barbie-k haját, szép egyenesre, lehet, hogy már mi már akkor tudtunk valamit...?

Te kipróbálod ezt a frizurát?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!