Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Használ a ránctalanító krémed? Ez az app megmondja!

Europress
Használ a ránctalanító krémed? Ez az app megmondja!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy új alkalmazás analizálja a szelfijeidet. és megmondja, hogy neked való, valóban hatásos termékeket használsz-e az arcodra!

Ha te is voltál már úgy, hogy megvettél egy ránctalanító, arcfeszesítő terméket, és több hét használat után is azon tűnődtél, vajon tényleg használ-e valamit, akkor szeretni fogod a RYNKL alkalmazást!

A szelfijeid alapján követi, hogy mennyire változnak a ráncok, enyhülnek-e a kérdéses terültek.

Sok ember nem tudja követni az arca változásait, mert túl sokat néznek tükörbe, és így nem veszik észre, ha hetek vagy hónapok elteltével valóban változott valami, nem emlékeznek, hogyan nézett ki a bőrük a kiinduláskor. Így született meg a RYNKL ötlete.

- Alex Zhavoronkov, az applikáción dolgozó szakértő
Kép

Hogyan működik?

Minden héten (vagy ha az szimpatikusabb, minden nap) készítesz egy fotót az arcodról, az alkalmazés pedig a következő kulcsterületekre koncentrál: homlok, a szemöldököd közötti rész, két pont oldalt a szemed széle körül, és két pont a szád oldalánál. Ezek kétféle analizáláson mennek keresztül, az egyik a látható ráncokat jegyzi fel, a másik pedig a még kialakulóban lévő, nehezebben észrevehető ráncokat listázza. Ez alapján kiszámol egy "RYNKL pontszámot", ami számszerűsíti, mennyire vagy ráncos. Ha ez az érték hétről hétre csökken, egyértelműen jelzi, hogy a termék, amit használsz, hatásos.

Azt is megnézheted, hogy mennyire fiatalos állapotú az arcbőröd a hasonló korú felhasználókhoz képest, illetve hogy ők mit használnak.

Az alkalmazás ingyenes lesz, Androidon már elérhető, iPhone-ra pedig Februárban indítják el. Tervben van egy fizetős verzió is, ami már személyre szabott termékeket is ajánlana a felhasználóknak az arcuk állapota alapján.

Mit szólsz, kipróbálod?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!