Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 szépségfogadalom, amit a bőröd szeretne, ha betartanál

Europress
4 szépségfogadalom, amit a bőröd szeretne, ha betartanál
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Te is gyakran megfogadod, hogy az új évben sokkal egészségesebb és rendszerezettebb leszel? Most viszont azt szedtük össze, hogy mit tanácsolna a bőröd, ha beszélni tudna!

Le a baktériumokkal!

Hetente egyszer mosd ki a sminkecseteidet, vagy legalább egy nedves törlőkendővel tisztítsd meg őket. Ha ezt nem teszed meg, könnyen aknés, mitesszeres, foltos lesz a bőröd a különböző, rajtuk megtapadó baktériumoktól.

Gyengéden a szemkörnyékkel!

Sokféle elmélet létezik arról, hogy hány éves kortól érdemes szemkörnyékápolót használni, de talán azt érdemes megfogadnod, hogy attól a pillanattól kezdve, hogy szempillaspirált használsz. Ezt ugyanis erős mozdulatokkal távolítod el, ami után kell a bőrnek a kényeztetés és renegerálás.

Olvasd el ezt is!

Irány a kozmetikus!

Évszakváltáskor látogass el mindenképpen a kozmetikushoz egy kis tisztításra vagy hidratáló kezelésre. Ha ez nem fér bele a büdzsédbe, akkor a tavaszi legyen az, amit nem hagysz ki!

Csak a megfelelő termékek

Ebben az évben fektess nagyobb hangsúlyt a termékek kiválasztására. Ha száraznak érzed a bőröd, derítsd ki, hogy víz- vagy zsírhiányos-e. Nem mindegy! Ha a bőröd hajlamos a megerszkedésre, ne arcradírt használj, hanem kémiai hámlasztást. De ugyanígy érdemes áttekintened az alapozókat, korrektorokat, tisztítókat és maszkokat is.

Ha betartod ezeket a szabályokat, a bőröd biztosan meghálálja!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!