Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 szépségtrükk, hogy szexibb legyél a kiszemelt pasi szemében

6 szépségtrükk, hogy szexibb legyél a kiszemelt pasi szemében
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha randira készülsz, mindenképp vesd be ezeket a praktikákat, hogy a kiszemelt pasi ne tudjon kitörölni a fejéből!

Ezek azok a dolgok, amikre a legtöbb pasi felkapja a fejét:

1. Széles mosoly, fehér fogak

Ha sokat mosolyogsz, és nevetsz a viccein, tisztán a tudtára adod, hogy érdeklődsz iránta, amit nagyon imponálónak fog találni. Emellett a fehér, szabályos fogazat tudat alatt arra emlékezteti őket, hogy jók a genetikai adottságaid, kívánatos partner vagy. (Szóval megérte a fogszabályzóval szenvedni!) Használj fehérítős fogkrémet, illetve próbáld ki a kókuszolajas öblögetést, ami természetesen fehérít és tisztítja a fogakat.

2. Vörös rúzs

A vörös színt tartják a legcsábítóbbnak a férfiak, a vörösre festett ajkak pedig a szexuális izgalom folytán vérrel telített erekre emlékeztetik őket. A vörös színt a legtöbb pasi egyfajta üzenetnek értelmezi, jelentése: ez a nő csábítani akar.

3. Kiengedett haj, laza hullámok

Kutatók szerint a hosszú, egészséges haj az egészség, termékenység üzenetét sugallja. Na persze ha rövid frizkód van, úgy is csábíthatsz, a lényeg hogy élettel teli, dús és nem túl szabályos - hajlakkal mértani pontossággal rögzített - legyen.

4. Mámorító illat

A pasik fantáziáját ezek az illatok indítják be leginkább, olvasd el:

5. Fényes bőr

Használj enyhén csillámos pirosítót, illetve használj testápoló olajat a lábadra és a karodra, amitől természetesen fényleni fog a bőröd, nagyon csábos, mikor a koktélruhádban feszítesz mondjuk a karácsonyi partin.

6. Hosszú pillák, csábító tekintet

A megfelelő szempillaspirál igézővé teszi a tekinteted, hangsúlyt ad neki, és kiemeli a szemed fehérjét, ettől érdeklődőbbnek tűnsz.

Hagyd tündökölni bőröd szépségét, próbáld ki az AVON Luxe sminkeket Maria Sharapova ajánlásával, nézd meg az ünnepi akciót!

Kép

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!