Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 szépségtrükk, hogy szexibb legyél a kiszemelt pasi szemében

6 szépségtrükk, hogy szexibb legyél a kiszemelt pasi szemében
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha randira készülsz, mindenképp vesd be ezeket a praktikákat, hogy a kiszemelt pasi ne tudjon kitörölni a fejéből!

Ezek azok a dolgok, amikre a legtöbb pasi felkapja a fejét:

1. Széles mosoly, fehér fogak

Ha sokat mosolyogsz, és nevetsz a viccein, tisztán a tudtára adod, hogy érdeklődsz iránta, amit nagyon imponálónak fog találni. Emellett a fehér, szabályos fogazat tudat alatt arra emlékezteti őket, hogy jók a genetikai adottságaid, kívánatos partner vagy. (Szóval megérte a fogszabályzóval szenvedni!) Használj fehérítős fogkrémet, illetve próbáld ki a kókuszolajas öblögetést, ami természetesen fehérít és tisztítja a fogakat.

2. Vörös rúzs

A vörös színt tartják a legcsábítóbbnak a férfiak, a vörösre festett ajkak pedig a szexuális izgalom folytán vérrel telített erekre emlékeztetik őket. A vörös színt a legtöbb pasi egyfajta üzenetnek értelmezi, jelentése: ez a nő csábítani akar.

3. Kiengedett haj, laza hullámok

Kutatók szerint a hosszú, egészséges haj az egészség, termékenység üzenetét sugallja. Na persze ha rövid frizkód van, úgy is csábíthatsz, a lényeg hogy élettel teli, dús és nem túl szabályos - hajlakkal mértani pontossággal rögzített - legyen.

4. Mámorító illat

A pasik fantáziáját ezek az illatok indítják be leginkább, olvasd el:

5. Fényes bőr

Használj enyhén csillámos pirosítót, illetve használj testápoló olajat a lábadra és a karodra, amitől természetesen fényleni fog a bőröd, nagyon csábos, mikor a koktélruhádban feszítesz mondjuk a karácsonyi partin.

6. Hosszú pillák, csábító tekintet

A megfelelő szempillaspirál igézővé teszi a tekinteted, hangsúlyt ad neki, és kiemeli a szemed fehérjét, ettől érdeklődőbbnek tűnsz.

Hagyd tündökölni bőröd szépségét, próbáld ki az AVON Luxe sminkeket Maria Sharapova ajánlásával, nézd meg az ünnepi akciót!

Kép

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!