Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kezeket fel, és ápold a bőrödet csiganyálkával!

Kezeket fel, és ápold a bőrödet csiganyálkával!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Bár elsőre bizarrnak tűnik a csiganyálka, mint a kedvenc kozmetikumod összetevője, nagyon hatékonyan és gyorsan regenerálja a bőrt!

A nyálkában található allantoin nevű hatóanyag fantasztikusan serkenti a sejtregenerálódást, ezzel megújítva a bőrt. Egyenletesebbé teszi a felszínét, és az apróbb hegek eltüntetésében is hatásos.A Cell-1 csiganyálkát tartalmazó kézkrémét egy hétig teszteltem. Az állaga könnyed, vizes és átlátszó. Könnyen beszívódik, így reggel indulás előtt kentem be vele a kezemet. Télen hihetetlenül kiszárad mindig a kezemen a bőr, ezért nagyon örültem, hogy a Cell-1 kézkrém rendszeres használatával ezt megelőzhettem és elkerülhettem ezt. Biztosan nem hagyom abba márciusig! Ami pedig a legjobb, hogy a körömágyam sem repedezett be.


Kép

2 db Cell-1 kézkrém 4990 Ft, a gél pedig 6990 Ft. Az akció weboldalunkon történő megrendelés esetén 2016. január 31-ig tart. Keresd a patikákban is!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!