Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így öregíthet a frizurád

Így öregíthet a frizurád
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kerüld el ezeket a bakikat, és garantáltan nem fognak évekkel idősebbnek nézni, legalább is biztos, hogy nem a hajad miatt! Lehet, hogy pont a kedvenc árnyalatod a ludas? Talán az ápolásával van a baj? Nézd meg!

Mesterfodrászok árulták el véleményüket arról, milyen frizurákat nem ajánlanak, mert általánosságban öregíti a nőket. Persze vannak kivételek, akiknek lehet, hogy ezek is jól állnak, de nem árt néha kísérletezni, változtatni, mert könnyen kiderülhet, hogy az évek óta ugyanolyan frizkód nem is olyan előnyös neked, mint hitted!

1. Platinaszőke

"Mész az utcán, és látsz egy nőt hátulról, akinek látványosan túlkezelt a haja, nagyon világosra szívta a sok hidrogén. Rögtön azt gondolod, hogy idősebb nő, akinek már sok mindenen túl van a haja...Ha a frizurád fáradt, megviselt, te is annak fogsz tűnni."

- mondta a Los Angeles-i Johnny Ramirez, színspecialista.


2. Száraz haj

Ugyanaz igaz erre, mint az előző pontnál, ha a frizurád megviselt, te is annak fogsz tűnni. Sok mindent tehetsz ez ellen, az étrended, és a hajad kezelése, táplálása is sokat segíthet.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Selymes Séró Diéta
Olvasd el ezt is!

3. Nem a tónusodnak megfelelő szín

A hajad színének mindig illeszkednie kell a bőröd tónusához és a szemed színéhez. Én mindig megnézem az kliensek Instagram képeit, azt hogy milyen ruhákat hord, milyen árnyalatú sminket használ, ez ad támpontot a szín kiválasztásához.

- mondta Ramirez.


4. Ragaszkodás az élettelen hajrészhez

A hajadnak időről időre szüksége van felfrissülésre, mert a sok festéstől, vasalástól, szárítástól egyre jobban sérül, a töredezett hajvégek pedig senkinek nem előnyösek! A hajad is folyamatosan öregszik, és az elhalt részeket bizony időről-időre le kell vágatni!


5. Túl rövid, túl komoly

A rövid frizura sokaknak jól áll, de nem mindegy, hogy milyen! A kissé kócos, felfelé álló frizkó például nagyon vagány, de a túl konzervatív, jólfésült fazon jó pár évet öregíthet a külsődön.


6. Túl hosszú, túl lapos

Ha alapvetően sincs túl dús hajad, a hosszú hajnál csak még előnytelenebb, mert a súlyától lelapul, és fáradtnak, nyúzottnak tűnsz tőle, jobban az arcodra terelődik a figyelem. A nagyon hosszú tincsek csak akkor mutatnak jól, ha egészséges, dús, és jól formált a hajad, nem csak úgy lóg. Paul Labrecque New York-i mesterfodrász szerint az aszimmetrikus frizurák, és a rakoncátlan hullámok elterelik a figyelmet a ráncokról, karikákról.


7. Túl sötét haj

A fekete vagy nagyon sötét barna haj a világos fejbőrön sokkal inkább ritkásnak tűnik. Ezen kívül a sötét tincsek árnyékot vethetnek az arcodra, amitől még hangsúlyosabbak lesznek a ráncok és a bőrhibák, magyarázta Gary Howse seattle-i mesterfodrász. Válassz kicsit világosabb árnyalatot, illetve dobd fel a sötétet néhány világosabb tinccsel, highlight technikával.


8. Túl extrém haj

A túl extrém fazon vagy szín szintén öregíthet. Kicsit olyan, mintha túlsminkelnéd magad vagy túl harsány mintákat viselnél.


9. Ritkás frufru

Míg a frufru általában fiatalítja az arcot (bár ez egyénfüggő!), abban az esetben, ha egyenes, sűrű fazonról van szó, a ritkás verzió viszont nem adja meg azt a bájosságot, hanem inkább komolyabb, "retró" hatást kelt, Howse szerint.


Mit gondolsz, szerinted tényleg így van?

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!