Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

9 szemöldök baki, amit soha többé ne művelj magaddal

9 szemöldök baki, amit soha többé ne művelj magaddal
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szemöldököd nagyon fontos része az arcodnak, meghatározza az egész karakterét, így fontos, hogy elhagyd a rossz szokásaid a szép, dús és természetes hatásért!

Sania Vucetaj szemöldökspecialista, számos hollywoodi híresség ikonikus szemöldökének karbantartója ezekre a tippekre esküszik, felejtsd el a rossz szokásokat és gyönyörködj az eredményben!

1. Ne kend össze semmivel!

Tartsd távol a szemöldöködtől a hidratáló krémet, naptejet, alapozót, mert ezek a szemöldök szálak közé hatolva árthatnak, gátolják a szőrnövekedést, sőt ki is hullhatnak tőle a szálak.

"Ne kenj semmi olyat a szemöldöködre, amit nem kennél a fejbőrödre, a hajhagymáidra, hiszen ezek is ugyanolyan hajszálak." - tanácsolja.

2. Felejtsd el a nagyítós tükröt!

A legideálisabb, ha tompa fénynél, normál tükörnél szeded a szemöldököd, és kerüld a nagyítós tükröket, mert akkor elveszíted a perspektívát, és amíg az apró kósza szálakra fókuszálsz, észre se veszed, hogy túlszedted.


3. El az ollókkal!

A túl dús szemöldökű nők hajlamosak abba a hibába esni, hogy nekiesnek vagdosni a szálakat. Gondolj bele, a saját hajadat is le szoktad vágni? Amennyiben nem a válasz, fordulj inkább szakemberhez! Bár egyébként csak nagyon keveseknek van ténylegesen szüksége a szemöldök vágásra, és ott is csak a kiálló, többitől eltérő hosszúságú szálakat.


4. Találd meg a megfelelő pontokat!

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy az orrcimpával egy vonalban kell kezdődnie a szemöldök ívnek, pedig valójában az orrnyereg oldalától. Ha túl távoli lesz a szemöldökök két kezdő pontja, az szélesíti az arcvonásokat. Három pontot kell meghatározni: kezdőpont, sarok, végpont. Íme egy ábra segítségképpen:


5. Ne told túl a Cara Delevingne-fazont!

Bármennyire is vagány a modell dús, sötét szemöldöke, nem minden esetben ajánlott erre a megoldásra törekedni. Sokan túlzottan sötétre satíroznak a ceruzával, pedig nem ajánlott több mint egy árnyalatnyival sötétebb színt alkalmazni az eredeti szemöldök színnél, ha szeretnél természetes hatásnál maradni. A szemöldök feladata felhívni a figyelmet az arcra és a szemekre, nem elterelni.


6. Csak a csipesz!

A szakértő szerint a legjobb megoldás a kósza szálak kitépése egyesével, mert minden egyes szál számít, egy is megváltoztathatja a szemöldök ívét. Sőt, a gyantázás miatt megnyúlhat az érzékeny bőr a szemöldök környékén.8. Nem színezőkönyv!

Nem az a cél, hogy egy határozott, ceruzával rajzolt keretbe foglald a szemöldököd, törekedj a természetes hatásra. Ha még épp a növesztés fázisában vagy, ne akard több mint a felét ceruzával kipótolni...A szemöldökkefével kicsit "felborzolhatod" a ceruzával lelapított szálakat, és homogénebb lesz a felvitt színezés is tőle.


9. Ne ess túlzásba!

Inkább hagyj több rakoncátlan szálat, mint hogy cérnavékonyra tépkedd a szemöldököd, mert hidd el, nagyon fogod bánni, és hosszú folyamat, mire visszanő. Maradj inkább a szemöldökcsontodhoz illeszkedő, természetesen dús fazonnál.

Te jelenleg meg vagy elégedve a szemöldököddel?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!