Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook
Szakértőink

Simon Szimonetta

#fitnesz#edzés#zsírégetés#fogyókúra#táplálkozás
Kérdezek tőle

9 szemöldök baki, amit soha többé ne művelj magaddal

9 szemöldök baki, amit soha többé ne művelj magaddal
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szemöldököd nagyon fontos része az arcodnak, meghatározza az egész karakterét, így fontos, hogy elhagyd a rossz szokásaid a szép, dús és természetes hatásért!

Sania Vucetaj szemöldökspecialista, számos hollywoodi híresség ikonikus szemöldökének karbantartója ezekre a tippekre esküszik, felejtsd el a rossz szokásokat és gyönyörködj az eredményben!

1. Ne kend össze semmivel!

Tartsd távol a szemöldöködtől a hidratáló krémet, naptejet, alapozót, mert ezek a szemöldök szálak közé hatolva árthatnak, gátolják a szőrnövekedést, sőt ki is hullhatnak tőle a szálak.

"Ne kenj semmi olyat a szemöldöködre, amit nem kennél a fejbőrödre, a hajhagymáidra, hiszen ezek is ugyanolyan hajszálak." - tanácsolja.

2. Felejtsd el a nagyítós tükröt!

A legideálisabb, ha tompa fénynél, normál tükörnél szeded a szemöldököd, és kerüld a nagyítós tükröket, mert akkor elveszíted a perspektívát, és amíg az apró kósza szálakra fókuszálsz, észre se veszed, hogy túlszedted.


3. El az ollókkal!

A túl dús szemöldökű nők hajlamosak abba a hibába esni, hogy nekiesnek vagdosni a szálakat. Gondolj bele, a saját hajadat is le szoktad vágni? Amennyiben nem a válasz, fordulj inkább szakemberhez! Bár egyébként csak nagyon keveseknek van ténylegesen szüksége a szemöldök vágásra, és ott is csak a kiálló, többitől eltérő hosszúságú szálakat.


4. Találd meg a megfelelő pontokat!

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy az orrcimpával egy vonalban kell kezdődnie a szemöldök ívnek, pedig valójában az orrnyereg oldalától. Ha túl távoli lesz a szemöldökök két kezdő pontja, az szélesíti az arcvonásokat. Három pontot kell meghatározni: kezdőpont, sarok, végpont. Íme egy ábra segítségképpen:


5. Ne told túl a Cara Delevingne-fazont!

Bármennyire is vagány a modell dús, sötét szemöldöke, nem minden esetben ajánlott erre a megoldásra törekedni. Sokan túlzottan sötétre satíroznak a ceruzával, pedig nem ajánlott több mint egy árnyalatnyival sötétebb színt alkalmazni az eredeti szemöldök színnél, ha szeretnél természetes hatásnál maradni. A szemöldök feladata felhívni a figyelmet az arcra és a szemekre, nem elterelni.


6. Csak a csipesz!

A szakértő szerint a legjobb megoldás a kósza szálak kitépése egyesével, mert minden egyes szál számít, egy is megváltoztathatja a szemöldök ívét. Sőt, a gyantázás miatt megnyúlhat az érzékeny bőr a szemöldök környékén.8. Nem színezőkönyv!

Nem az a cél, hogy egy határozott, ceruzával rajzolt keretbe foglald a szemöldököd, törekedj a természetes hatásra. Ha még épp a növesztés fázisában vagy, ne akard több mint a felét ceruzával kipótolni...A szemöldökkefével kicsit "felborzolhatod" a ceruzával lelapított szálakat, és homogénebb lesz a felvitt színezés is tőle.


9. Ne ess túlzásba!

Inkább hagyj több rakoncátlan szálat, mint hogy cérnavékonyra tépkedd a szemöldököd, mert hidd el, nagyon fogod bánni, és hosszú folyamat, mire visszanő. Maradj inkább a szemöldökcsontodhoz illeszkedő, természetesen dús fazonnál.

Te jelenleg meg vagy elégedve a szemöldököddel?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!