Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 meglepő ok, ami elősegíti a pattanások kialakulását

5 meglepő ok, ami elősegíti a pattanások kialakulását
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szerencsétlenebbeket egész tinikorukban végigkísérték a pattanások. Sok-sok közös emlék és őrült élmény, majd jó pár évvel később azt tapasztaljuk, hogy a kellemetlen probléma csak nem múlik el nyomtalanul. A vöröslő foltok, mindig a legrosszabb pillatanban bukkannak elő, de mi válhatja ki őket? Íme 5 meglepő ok, ami befolyásolja a pattanások kialakulását!

1. FOGKRÉM

Nem mindegy, hogy fogmosás előtt, vagy után tisztítjuk meg az arcunkat. A legtöbben nem szentelnek ennek nagy jelentőséget, ám a száj körül megjelenő apró pattanások kiváltó oka lehet a fogkrém és a szájban lévő baktériumok. A tettesek olyan összetevők, mint a szódabikarbóna, hidrogén-peroxid, fluorid, nátrium lauril szulfát, alkohol, illóolajok és a mentol. Bőrünk nehezen birkózik meg ezekkel az anyagokkal – gyakori, hogy kellemetlen bőrirritáció lép fel. “Ősi” szépségpraktikának számít a fogkrém használata gyulladások kezelésére, ám hosszútávon ez is csúnya hámlást okozhat. Használj inkább agyagos összetételű maszkokat és a bőrápolást mindig fogmosás után időzítsd.

Ez még nem minden! Ha kíváncsi vagy a többi meglepő tényezőre, ami a kellemetlen pattanásokat okozza, akkor KATTINTS IDE a cikk folytatásáért!


Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!