Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Sokkoló vallomás a plasztikai sebészet árnyoldalairól

Pinterest
Sokkoló vallomás a plasztikai sebészet árnyoldalairól
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
"Úgy éreztem magam, mintha kísérleti nyuszi lennék a saját bukott kísérletemben." - Döbbenetes vallomás egy nőtől, aki megbánta a plasztikai műtétet!
Olyan középiskolába jártam Beverly Hills-en, ahol a plasztikai sebészet olyan megszokott volt, mint jogsit szerezni.

Mondta a nevét fel nem vállaló nő a Harpers Bazaarnak.

A kozmetikai műtétek annyira megszokottak voltak tinédzser koromban, hogy konkrétan könyörögtem a perzsa szüleimnek, hogy engedjék meg, 18 éves koromra hadd csináltassam meg a melleim.
Szerencsére kinevettek és kigúnyoltak, mivel későn érő típusként 23 éves koromra elég nevetségesen festettem volna. Évekkel később önértékelési problémáim miatt végül beleugrottam a hiúság-mozgalomba.

Vallott őszintén a nevét fel nem vállaló hölgy az amerikai magazinnak.

A nő saját elmondása szerint sosem volt elégedett a külsejével, de sokáig nem vágott bele, hogy megműttesse magát, mivel rettenetesen elítélte azokat a nőket, akik kozmetikai, plasztikai beavatkozások sorozatát végeztetik el magukon.

Kifejlesztettem egy mosoly típust, ami tökéletesen mutatott a fényképeken, persze a való életben már kevésbé. A lényeg a félmosoly, soha ne mosolyogj túlságosan.
Borzalmasan rossz napom volt, és borzalmasan rossz passzban voltam akkoriban. Híztam, problémák voltak a párkapcsolatommal, utáltam a munkámat, és egy barátnőm a 35. születésnapján megkért, hogy menjek el vele egy híres sebészhez. Ő maga egy botox-szal ünnepelte a születésnapját. Azt gondoltam, miért ne? Születésnapja van, és sosem gondoltam volna, hogyRestylane-nel az ajkaimban fogok távozni.
Pedig így történt. 45 perccel később úgy léptem ki az ajtón, hogy 600 dollárral vékonyabb volt a pénztárcám, az ajkaimat pedig feltöltötte az egyik volt Yale évfolyamelső. Nem tartott túl sokáig, hogy rájöjjek, ez nagy hiba volt, mivel már előtte is telt ajkaim voltak, de folyamatosan mondogattam magamnak, a duzzanat hamar le fog menni. Nem így történt.

Ezután hónapokig nem mert rúzst viselni – folytatódik a vallomás. És még görbévé is tette a szája addig szép vonalát az injekció. Az összes barátja, ismerőse furcsán nézett rá, ő pedig rosszabbul érezte magát a bőrében, mint valaha.

Nem éreztem magam se szexibbnek, se kívánatosabbnak, ami azt illeti a hatás pont az ellenkezője volt. A barátomat megdöbbentette az átváltozás, és csak később, miután már elmúlt az injekció hatása merte elmondani, hogy nem tetszett neki az ajkaim új állapota, és alig bírt megcsókolni, mivel azok annyira kemények voltak.

Szerencsére a hölgy nem esett bele a plasztikai sebészet ördögi körébe, elmondása szerint ezután újragondolta az életét. Sokat fogyott, elkezdett edzeni, egészségesen étkezik, újra írással foglalkozik, és a barátjával is szakítottak, ami nagyon jó döntés volt. Most megint kereknek érzi az életét, és soha többet nem plasztikáztatna.

Neked mi a véleményed, te megcsináltatnál magadon bármit, ha tehetnéd?

Végre! Végre! Mihalik Enikő megmutatta új szerelmét - íme a nagyon cuki fotó!

Időbe telt, mire a magyar szépség rászánta magát az első közös szelfire, amit a rajongóinak is megmutatott.

Jó tudni: ezt teszi veled valójában az alkohol!

Most végre kiderül, hogyan alakul át az emberek személyisége némi italozás hatására...

5 tipp, amitől menőbbek lesznek a ruhás posztjaid az Instagramon

Ha te sem csak inspirációforrásként használod az Instagramot, hanem szívesen megosztod a követőiddel a jól sikerült szettjeidet, akkor elkelhet néhány profi tipp a témában.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!