Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kaley Cuoco frizurái - ha szakít, mindig hajat változtat

Red Lemon
Kaley Cuoco frizurái - ha szakít, mindig hajat változtat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az Agymenők Penny-je jól meglepett mindenkit, mikor rövid pixie frizurát választott. Szerinted a hosszú vagy a rövid haj áll neki jobban?

A Pennyt alakító Kaley CuocoKaley Cuocoszínésznő20cikk0galéria1videóMég több róla-Sweeting szőkesége többnyire állandónak mondható, hajviseletén azonban mindig „csavar valamit”. A színésznőt hosszú hajjal és frufruval ismertük meg a sorozat első évadában, azóta a dögös szomszédlány stílust rövid tépett fazonra cserélte.

Legyen az pozitív vagy negatív, a fontos események szemmel látható módon befolyásolják a nők életét. Ez jól érzékelhető Kaley CuocoKaley Cuocoszínésznő20cikk0galéria1videóMég több róla megjelenésén, aki a hossz úhajas évek alatt is próbált mindig valami újat mutatni. Az Agymenők sztárja többnyire vasalt frizurával és frufruval volt látható, de 2005-ben például göndören, feltűzött frizurával mutatkozott a 7. Family Television Awardson a Beverly Hilton Hotelben.

Szakítás után – festés! 2009-ben hosszú hajának alsó részét barnára festette, amit talán az is indokolt, hogy ekkor szakított Johnny Galeckivel. A színésszel – aki az Agymenőkben Leonard Hofstadter „kocka” tudóst alakítja - két évig jártak titokban.

A következő kapcsolata sem volt sokkal tartósabb, Josh „Lazie” Resnik függőségi specialistával 2011 végén jelentették be, hogy eljegyezték egymást, majd 2012 márciusában szakítottak. Ebben az időszakban ismét szükségét érezte valami újnak, így frufruját lenövesztette, platinaszőke hajszínén kicsit hagyta lenőni a barnát, és az egyenes viseletet is hullámokra cserélte. Vadonatúj külsejét a 2012-es People's Choice Awards vörös szőnyegén is megmutatta, ahol a show háziasszonyaként lenyűgözte a közönséget.

Boldogság – vágás! A gyönyörű színésznő három hónapos járás után 2013 szeptemberében igent mondott Ryan Sweeting profi teniszezőnek, akivel szilveszterkor össze is házasodtak. 2014 májusában félhosszú hajra váltott, amit begöndörített a Los Angelesben megrendezett 11. Inspiration Awardsra.

A 29 éves sztár mostanában már rövid hajjal hódít, ettől a frizurától még Sheldon is eldobta az agyát az Agymenők nyolcadik évadénak elején, ennek azonban látszólag semmi köze a magánéletéhez, az Instagramján megosztott cuki képek alapján a boldogság a mai napig töretlen, amit az is fokozott, hogy nem sokkal később, 2014 októberében Cuoco csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, és az átadáson már dögös rövid hajjal pózolt szerelme oldalán.

Agymenők minden hétköznap 19:30-tól a Comedy Central műsorán

Te szoktál amiatt frizurát váltani, mert valami nagyon szomorú vagy pozitív dolog történt az életetben?

Szavazz!
Igen
Nem
Megosztom az eredményt
Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!