Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Meglepő ránctalanító trükkök a mindennapokra

Europress
Meglepő ránctalanító trükkök a mindennapokra
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Oké, hogy szorgalmasan kenegeted magad a korodnak megfelelő ránctalanítóval, de ennél azért jobb ötleteink vannak!

1. Menj el szemvizsgálatra!

A mimikának kulcsszerepe van a ráncok kialakulásában. Ha gyakran végzi az arcod ugyanazt a „gyűrődéssel” járó mozdulatsort, annak bizony korai öregedés lehet a vége. Fokozottan érvényes ez a hunyorgásra, ami éppen a szem körüli ráncocskákat mélyíti el. A megfelelő dioptriás szemüveg vagy kontaktlencse segít benne, hogy a fizimiskád kisimult legyen. (Rutin szemvizsgálatra akkor is szükséged lenne két-háromévente, ha semmi panaszod nincsen.)


2. Ne mosd túl gyakran az arcod!

A csapvíz megfosztja a bőrödet a természetes védőrétegétől, ahonnan sajnos egyenes út vezet a ráncképződésig. Napi egy lemosás mindenképpen szükséges, kettő pedig bőven elég. A krém alapú lemosók használata, illetve az azt követő bőséges hidratálás segít az arcod rugalmasságának megőrzésében. Ha teheted, akár ilyenkor is bátran vesd be az ivásra kiváló szűrt vizet!


3. Aludj a hátadon fekve!

A szakértők számára nem ismeretlen az „alvóráncok” fogalma. Ezek olyan vonalkákat jelentenek, amik az állandósult nyomás miatt először a bőr felső rétegébe vésődnek be, s egy idő után már napközben sem tűnnek el. Az oldalt fekvés árt az orcádnak és az álladnak, a hason alvás pedig összegyűri a homlokodat. Most már tudod, miért pihent a hátán Csipkerózsika…


4. Kenj magadra C-vitamint!

Odáig rendben van, hogy „meg kell enned” belőle naponta legalább 75 mg-nyit az egészségért, de tudtad-e, hogy külsőleg is érdemes alkalmazni? A C-vitaminos krémek ugyanis védelmet nyújtanak az UV-sugárzás káros hatásai ellen, kiegyenlítik a bőrtónust, továbbá eltüntetik a pírt. Keresd az összetevők között az aszkorbil-palmitátot vagy az L-aszkorbinsavat, mert azt jelenti!


5. Egyél szóját!

A távol-keleti nők gyönyörűen öregedő bőre nyugati szemmel nézve már-már szürreális. Ne felejtsd el, hogy ők jellemzően másfajta étrenden élnek, így eleve más anyagok jutnak a szervezetükbe. Táplálkozástudományi szakemberek a szóját tartják az egyik leghatékonyabb bőrvédőnek, hiszen segít a hámszövetek rugalmasságának megőrzésében. Vásárlásnál figyelj rá, hogy az alapanyag lehetőleg ne génmódosított legyen!

Őrülten szenved Istenes Bence – és el is árulta, mitől…

Istenes Bence épp a Fülöp-szigeteken forgat, és egyre nehezebben viseli a dolgot.

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!