Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Te, aki aknéval küzdesz! Te is gyönyörű vagy!

Te, aki aknéval küzdesz! Te is gyönyörű vagy!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ez a videó megmutatja, hogyan tüntesd el teljesen a bőrhibáidat, és hogyan fogadd el magad!

Em Ford a My Pale Skin szépségbloggere csodaszép lány, aki mellesleg súlyos aknéval küszködik. Smink tutorial videóiban megmutatja, hogyan tudja teljesen elfedni bőrhibáit, ezzel segítve a hozzá hasonló problémákkal szenvedőknek.
Em elkezdett képeket megosztani a közösségi médián smink nélküli, aknés arcáról, az internetes trollok pedig azonnal célpontba vették. Több mint 100 ezer kommentelő becsmérelte Em arcát, "undorító vagy", "nem tudok rá nézni", "borzalmas", és hasonló kemény szavakkal...

Aztán Em sminkkel teljesen eltünteti a bőrhibáit, és fordul a kocka: "gyönyörű vagy", "tökéletes vagy", írták a kommentelők. Aztán mikor megmutatta, hogy ez a "tökéletes" lány hogy néz ki smink nélkül, előtte-utána fotókkal, ismét visszatértek a kegyetlen internetes trollok: "túl sok sminket viselsz", micsoda átverés"...

Érdemes megnézni a videót:

Hogy miért vállalta be mindezt? Hogy bemutassa, mennyire torz képet mutat a média a tökéletességről, és azért, hogy segítsen aknéval küzdő társain, hogy lássák, nincsenek egyedül. Arra biztatja őket, hogy legyen önbizalmuk, és lássák meg magukban a szépet, ne foglalkozzanak másokkal.

Szóval te is jól vésd az eszedbe a videó fő üzenetét: gyönyörű vagy! Ne hagyd, hogy mások, vagy akár te magad az ellenkezőjéről győzködjön!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!