Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Támaszd fel a tincseidet!

Europress
Támaszd fel a tincseidet!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nyáron megsokszorozódnak azok a káros hatások, amik teljes erővel roncsolják a hajadat: a hajvasalás-szárítás mellett itt vannak az UV-sugarak, a tenger- és klóros víz is! Ha az őszt nem szeretnéd egy hatalmas birkanyírással kezdeni, eláruljuk, mit tehetsz az egészséges loboncért.

1) Hullámos haj másképp: Persze tudjuk, hogy hajsütővel fantasztikus hullámokat készíthetsz, de mit szólnál egy egészségesebb alternatívához? Miután megmostad a séród, hajad pár percig szabadon száradni, majd válaszd három részre, és mindegyikből készíts egy kontyot. Miután teljesen megszáradt, bontsd ki, és élvezd a göndör fürtöket. Ha finomabb hullámokat szeretnél, akkor kontyok helyett fond be két copfba az egész hajkoronádat!


2) Védd a tincseidet a káros sugaraktól: Ne csak a tested, de a hajad is próbáld megóvni az UV-sugaraktól. A Redken Reflective Glow hajfény spray fényessé varázsolja a fakó hajszálakat (5500 HUF)


3) Adj a frizkódnak egy új életet: A Kérastase legújabb Therapiste termékcsaládjában található maszk mélyreható ápolást biztosít, megerősíti a szálakat, és a roncsolt állapotú sörényből is vadító hajkoronát varázsol (9250 HUF)

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!