Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Jennifer Aniston 4 tanácsa a gyönyörű hajért

Jennifer Aniston 4 tanácsa a gyönyörű hajért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Jóbarátok Rachel-frizurája óta mindenki Jennifer Aniston haját szeretné a tükör előtt reprodukálni, azonban az a tökéletesen leomló, könnyed hullámokkal teli szőke hajzuhatag, amit a színésznő mindig mesteri lazasággal visel nem csak formázás kérdése. A színésznő elárulta, hogy mindig tökéletes hajának titka az odafigyelés és a rendszeres hajápolási trükkök betartása, amikre fodrásza, Chris McMillian biztatta.

1. Ne nehezítsd el a hajad a sok termékkel!

“Ha csak tehetem, a lehető legkevesebb hajformázót és hajlakkot használom a hajamra, hiszen ezek mindig elnehezítik a hajszerkezetet, zsírossá teszik a hajszálaimat és így gyakran naponta kellett mosnom a hajamat. Különösen akkor estem túlzásba, amikor vasaltam a hajam, mindent a fejemre kentem a sima hatás érdekében, kicsit túlzásba estem! De ma már csak természetes alapanyagú termékeket választok!”- osztja meg tanácsait a mindig fit és fiatalos színésznő.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatod!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!