Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 dolog, amit át kell gondolnod, mielőtt sötétre festeted a hajad

Europress
4 dolog, amit át kell gondolnod, mielőtt sötétre festeted a hajad
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hajszínváltás hatalmas döntés, ezért nem csak arra kell gondolnod, hogyan áll majd az új árnyalat, hanem arra is, hogy milyen más következményeket von maga után!

1) Gondolj a szemöldöködre is: Attól függően, hogy milyen színűre festeted a hajad, és milyen a bőrtípusod, azt is érdemes meggondolni, hogy a szemöldöködnek nem jönne-e jól egy kis makeover!


2) A lenövés másképpen: Ha világos hajszínről sokkal sötétebbre váltasz, a lenövés egy új fogalmával ismerkedhetsz meg. Ilyenkor nagyon kell ügyelned arra, hogy rendszeresen újrafestesd, különben úgy nézhetsz ki, mint aki kopaszodik!


3) Visszaszőkülni nehéz: Ha úgy döntesz, hogy mégsem jön be a sötétebb hajszín, nagyon nehéz lesz újra a régi hajkoronáddal hódítani, ráadásul a szőkítési folyamat tönkre is teszi a minőségét.


4) Máshogy kell sminkelned: A barna hajhoz teljesen más színek illenek mint a szőkéhez, erről nem szabad megfeledkezned. Az élénk színű rúzsok bátran jöhetnek, és a bronzos árnyalatok is a szemre, ahogy például a királykék is!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!