Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ünnepelj együtt a Lancome-mal!

Ünnepelj együtt a Lancome-mal!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Lancôme idén ünnepli fennállásának 80. évfordulóját. A nyolc évtizede tartó szabad és magabiztos nőiesség ünnepe ez.

A francia luxus ékszere az elmúlt évtizedekben a boldogság szimbólumává vált. A túláradó színekkel, illatokkal és érzéki textúrákkal a márka egyenlővé vált a szabad, magabiztos szépség fogalmával. Így természetes volt,az ünneplésbe minden nőt bevonnak, “a Lancôme Te vagy” felületen keresztül. Ez egy nemzetközileg elérhető honlap, ahová a nők a világ minden tájáról feltölthetik fényképüket és ötletes, színes matricákkal (újragondolt termékek, Párizs szimbólumai, anyagok vagy illusztrációk) díszíthetik, melyeket a francia művész Leslie David tervezett a Lancôme stílusához híven.

Úgy alakíthatják az ábrákat a képeken, ahogy csak szeretnék, akár egy kattintással. Újra alkothatják a látványt, színezhetik és formálhatják akár feliratokat használva. Ebben a játékban kötöttségek nélkül engedhetik útjára fantáziájukat. Ez a lehető legszebb módja annak, hogy a Lancôme kimutassa köszönetét a nőknek, akik az elmúlt 80 évben mellette voltak. A márka híres arcai (Julia Roberts, Penélope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong’o, Lily Collins, Alma Jodorowsky, Daria Werbowy és a múzsa, Caroline de Maigret) is játszottak már a játékkal, melynek eredményei a honlapon megtekinthetők.


Annak érdekében, hogy díjazni is tudják a kreativitást, minden nő szavazhat kedvenc képére. Végül a zsűri kiválaszt 10 győztest, akik egy varázslatos rendezvényen vehetnek részt július 7-én, amit a Lancôme 80. születésnapjának megünneplésére rendez Párizsban.


Látogass el a www.youarelancome.com oldalra.

Őrülten szenved Istenes Bence – és el is árulta, mitől…

Istenes Bence épp a Fülöp-szigeteken forgat, és egyre nehezebben viseli a dolgot.

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!