Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ăjra a rĂśvid haj a divat?

Ăjra a rĂśvid haj a divat?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
ElĹfizetek
Minden nĹnĂŠl eljĂśn a pillanat, mikor megvĂĄlik hosszĂş hajzuhatagĂĄtĂłl, mĂŠg a sztĂĄroknĂĄl is. Halle Berry, Eva Longoria ĂŠs Charlize Theron is mĂĄr rĂŠg a rĂśvid frizura mellett tettĂŠk le voksukat. Most megmutatjuk, kik dĂśntĂśttek a fiĂşs fazonok mellett!


Teljesen mindegy, hogy egy Ăşj kapcsolat, esetleg egy rĂŠgi ĂŠrt vĂŠget, egy Ăşj munkahely, vagy az iskola befejezĂŠse, jĂł, ĂŠs rossz dolgok... NĂŠha vannak olyan idĹszakok egy csaj ĂŠletĂŠben, mikor a minket ĂŠrt vĂĄltozĂĄsokat a kĂźlsĹnkĂśn is meg akarjuk mutatni.

Ami biztos, hogy valami egyĂŠrtelmĹąen tĂśrtĂŠnt velĂźnk, ha egy ilyen lĂŠpĂŠsre szĂĄnjuk el magunkat. Hiszen valljuk be ĹszintĂŠn, ilyenkor csak egy radikĂĄlis dolog lehet a megoldĂĄs.

Ăgyhogy viszlĂĄt haj!

A mega nĹbĹl egy kislĂĄnyos fazon, a nagy gondot igĂŠnylĹ frizurĂĄbĂłl egy praktikus megoldĂĄs. Az egĂŠszben pedig az a legjobb, hogy egy komplett Ăşj tĂpussĂĄ vĂĄlunk, ĂŠs mi pont ezt is szeretnĂŠnk.

Mint mindenben, ebben is a hollywoodi hĂressĂŠgek a legjobb pĂŠldakĂŠpek.
Linda Evangelista volt az elsĹ a 90-es ĂŠvek elejĂŠn, aki bevĂĄllalta karakteres frizurĂĄjĂĄt, ĂŠs ejtette ĂĄmulatba a kifutĂłk kĂśzĂśnsĂŠgĂŠt.

17539.jpg

Majd Eva Longoria dĂśntĂśtt a rĂśvid haj mellett nem sokkal Tony Parkerrel valĂł hĂĄzassĂĄga utĂĄn.

17545.jpg

De miĂłta Victoria Beckham a stĂlusikon is hirtelen rĂśvidre vĂĄltott, valĂłsĂĄggal divatot teremtett.

17546.jpg

Kis hazĂĄnkban is egybĹl ki tudunk emelni valakit, itt van pĂŠldĂĄul TornĂłczky Anita, aki nem olyan rĂŠgen vĂĄlt meg hosszĂş fĂźrtjeitĹl.

17547.jpg

Ăgy gondoljuk, ĂŠrdemes inspirĂĄciĂłt merĂtenĂźnk a hĂressĂŠgektĹl, ĂŠs bĂzzunk az Ĺ ĂzlĂŠsĂźkben, nyugodtan hagyatkozzunk rĂĄjuk, ĂŠs ne felejtsĂźk, a haj mindig megnĹ!

Klikkelj a kĂŠpre a rĂśvid hajĂş sztĂĄrokĂŠrt. Ĺk Ăgy viselik!

5112.w.jpg
NĂŠzd meg a galĂŠriĂĄnkat>9 kĂŠp
Rövid hajú sztárok

Karácsonyi akciónk Joy 1 éves előfizetés (12 lapszám) 5.940 Ft helyett 50% kedvezménnyel 2.970 Ft

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!