Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A szívünk szakad meg! Sylvester Stallone és felesége 25 év után döntött a válás mellett

Sylvester Stallone

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Jennifer Flavin 25 év házasság után válókeresetet nyújtott be Sylvester Stallone ellen.

Még nincs pár hete, hogy Sylvester Stallone Sylvester Stallone színész, rendező, forgatókönyvíró 10cikk 1galéria 0videó Még több róla egy Jennifert ábrázoló képet tetováltatott magára. De Flavin, aki 22 évvel fiatalabb 76 éves férjénél, arra utalt, hogy mindennek vége lehet egyszer egyik Instagram-képe alatt, amelyen három közös lányukat ölelgeti.

„Ezek a lányok a prioritásom” – írta az augusztus 10-i bejegyzésben.

„Semmi más nem számít. Mi négyen örökre."

Sőt, Jennifer már nem is követi férjét az Instagramon, ami szintén azt jelenti, hogy komoly oka volt meghozni ezt a döntést. Flavin a papírok szerint pénteken adta be a válókeresetet a floridai Palm Beach megyében és azt állítja, hogy Stallone elrejtette közös házassági vagyonukat.

Egy lap által megszerzett válási dokumentumok szerint Stallone „a házastársi javak szándékos elherdálásában, kimerítésében és/vagy elpazarlásában vett részt, ami kedvezőtlen gazdasági hatást gyakorolt a házastársi vagyonra.”

Stallone harmadik házassága eddig az egyik legerősebb hollywoodi kapcsolatának tűnt, annak ellenére, hogy a pár románca nehezen indult. Először 1988-ban kezdtek randevúzni, röviddel azután, hogy második házassága Brigitte Nielsennel tönkre ment.

Egy Beverly Hills-i étteremben találkoztak, amikor Jennifer mindössze 20 éves modell volt, végül mégis Janice Dickinson modell mellett kötött ki, aki azt mondta ő az apja kislányának. Ekkor egy levélben szakított Jenniferrel.

Egy DNS teszt kimutatta, hogy mégsem ő Dickinson gyermekének apja, így a kapcsolat is véget ért. Eztután eljegyezte Angie Everhart színésznőt, akivel kis idő múlva szakítottak, és ismét visszatért Flavinhez. 1997. május 17-én házasodtak össze az előkelő londoni Dorchester Hotelben, de Stallone playboy-hírének köszönhetően kevesen jósoltak nekik boldog és hosszú házasságot.

„Nem vagyok naiv azzal kapcsolatban, hogy mi történhet, ha nem vagyok a közelben – ő egy 45 éves férfi –, nem tudom megváltoztatni azt, amilyen” – mondta Flavin akkoriban.

Májusban ünnepelték ezüst lakodalmukat. A házasságból pedig három lány született, Sophia (ma 25), Sistine (24) és Scarlet (20). Ezért sajnálja mindenki, hogy az anyagiak miatt tönkre ment a szerelem.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Sztárpárok, akik évtizedek után döntöttek a válás mellett

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!