Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Sofia Vergarába első látásra szeretett bele a férje, Joe Manganiello: különleges szerelmi történet az övék

Sofia Vergarába első látásra szeretett bele a férje, Joe Manganiello: különleges szerelmi történet az övék

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Sofia Vergara először nem is igazán akart randizgatni Joe-val.

A gyönyörű kolumbiai színésznő, Sofia Vergara eredetileg fogorvosnak tanult, majd úgy döntött, nem fejezi be az egyetemet, mert úgy tűnt, szép karrierje lehet modellként. Igaza volt, hazájában nagyon hamar népszerű lett, azonban a legnagyobb siker mégsem itt, hanem az Egyesült Államokban várt rá. 1998-ban, kényszerből érkezett az országba, nem sokkal korábban bátyját, Rafaelt megölték, miközben megpróbálták elrabolni. A sztár attól tartott, őt is el akarják kapni, ezért menekült.

Sofia Vergarát így hódította meg Joe Manganiello Joe Manganiello Színész 22cikk 6galéria 1videó Még több róla

A most 50 éves Sofia Vergara mindössze 18 éves volt, amikor feleségül ment középiskolai szerelméhez, Joe Gonzalezhez, fiuk, Manolo 1991-ben született. 1993-ban váltak el, a színésznő emigrálásakor természetesen a fiát is magával vitte az USÁ-ba, ott nevelte őt fel.

A színésznő 2010-ben Nick Loebbel jött össze, a férfi 2012-ben eljegyezte, ám 2014-ben lefújták az esküvőt és inkább szakítottak. Nagyjából ebben az időben jött képbe a dögös és sármos Joe Manganiello Joe Manganiello Színész 22cikk 6galéria 1videó Még több róla , a True Blood és a Magic Mike sztárja.

Sofia és későbbi férje, Joe Manganiello Joe Manganiello Színész 22cikk 6galéria 1videó Még több róla 2014 tavaszán találkoztak egy sajtóeseményen, ám ekkor a férfi még nem udvarolhatott, mert a színésznő hivatalosan még foglalt volt.

A színész azonban alig várta, hogy néhány hónappal később megtehesse az első lépést, számára tényleg Sofia Vergara volt az álomnő. Ezt korábban egy interjúban is elárulta, amikor arról kérdezték, melyik az a hollywoodi szépség, aki a legeslegjobban tetszik neki, azonnal róla kezdett áradozni, pedig ekkor személyesen még nem is ismerték egymást.

Joe Manganiello Joe Manganiello Színész 22cikk 6galéria 1videó Még több róla elmondása szerint a nála 5 évvel idősebb Sofia Vergara elég nehezen mondott igent az első randijukra, a romantikus estén pedig végig azt ecsetelte, miért nem működhet köztük a dolog.

„Az első randink lényegében arról szólt, hogy okokat adott nekem, hogy miért nem fog ez működni köztünk. Azt mondta, túl fiatal vagyok, színész vagyok, ez vagyok, meg az vagyok”

- emlékezett vissza nevetve egy interjúban Joe.

A színész azonban nem adta fel, mindent megtett, hogy meghódítsa Sofia szívét, ami végül nagyon jól sikerült neki. 2014 végén, a spanyol naplemente alatt, hat hónapnyi járás után történt meg a lánykérés, a válasz persze egy hatalmas IGEN volt. 2015-ben házasodtak össze, immár 7 éve ők Hollywood egyik legédesebb, legszerelmesebb házaspárja.

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

Sofia Vergara közel az 50-hez is büszkén mutatja meg tökéletes alakját

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.