Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Visszautasíthatatlan ajánlattal indul az új streamingszolgáltató Magyarországon: A SkyShowtime exkluzív sajtótájékoztatóján jártunk

SkyShowtime, streamingszolgáltató, film, sorozat
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A platform február 14-től hazánkban is elérhető, a regisztrációval viszont nem érdemes sokáig várni, mert a leggyorsabb előfizetők egy életen át féláron élvezhetik a film-, és sorozatkínálatot. Mi pedig máris elspoilerezhetjük neked, hogy milyen műsorokra számíthatsz a jövőben.

„Már ígyis négy különböző streamingplatformra előfizettem. Miért kellene még egy új?” – hangzott el (jogosan) a kérdés a SkyShowtime exkluzív sajtótájékoztatóján a varsói The Roof Skybarban. A vezérigazgató Monty Sarhan azonban biztosított minket arról, hogy „erre a felületre igenis szükségünk van”. És bár a saját gyermekével szemben mindenki (egy kicsit) elfogultabb, mint mások, film-, és sorozatrajongóként akkor is igazat adnánk neki, ha egyébként az ördög ügyvédjét szeretnénk játszani.

Szórakozás az egész családnak

Az Európa-szerte több mint 20 piacot megcélzó SkyShowtime-on találnak ugyanis otthonra a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock ikonikus alkotásai, továbbá itt streamelhetünk számos exkluzív helyi produkciót is. „A Universal Pictures és a Paramount Pictures a két legrégebb óta működő stúdió Hollywoodban. Tavaly ez a kettő volt a legsikeresebb” – emelte ki Monty Sarhan és azt is elárulta, hogy olyan klasszikussá vált franchise-okkal töltik meg a platformot, mint például A Keresztapa vagy a Star Trek.

SkyShowtime
forrás: SkyShowtime

Tomból sohasem elég!

De a Tom Cruise-fanok is örülhetnek, mert (ahogyan arra a vezérigazgató viccesen felhívta a figyelmet), a kínálat jelentős részét a Golden Globe-díjas színész munkái teszik ki, szóval mostantól bármikor újranézheted a Top Gun vagy a Mission: Impossible-filmeket. Sőt, a jövőben a SkyShowtime-on debütálhatnak a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb alkotásai is a mozibemutató után. Az online premierek időpontja persze filmenként változni fog, hiszen hiába tör előre a streamingbirodalom, van, ami egyszerűen széles vászonra született – mint például a Top Gun: Maverick is. A SkyShowtime legfőbb célkitűzése az, hogy a lehető legszínesebb kínálattal láthassa el az előfizetőit, ezért minden korosztályra gondoltak: olyan műsorokkal lepik meg a fiatalabb generációkat, mint Gru (Despicable Me)-franchise vagy az iCarly tini-sitcom.

SkyShowtime, Monty Sarhan
forrás: Maciej Stankiewicz
A SkyShowtime vezérigazgatója, Monty Sarhan elárulta, milyen műsorokra számíthatunk a jövőben.

Binge watchingra felkészülni!

A sorozatrajongók lejátszási listája amúgy garantáltan hosszú lesz majd a SkyShowtime-profiljukban, mivel olyan címekkel találkozhatnak a felületen, mint az 1923 Harrison Forddal és Helen Mirrennel, a Rabbit Hole kém-thriller-show Kiefer Sutherlanddel vagy a Lioness Nicole Kidman, Zoe Saldaña és Britney Spears férje, azaz Sam Asghari főszereplésével. (Fun fact: A férfi mindig lionessként, azaz nőstényoroszlánként emlegeti a feleségét a közösségi oldalán.) A sajtóeseményen azt is megtudtuk, hogy a Greese előzménysorozata, a Grease: Rise of the Pink Ladies is a a SkyShowtime-felületén landolhat és az ígéretek szerint a filmhez hasonlóan ez is „fantasztikus dalokkal” lesz tele. És persze nem szabad elfelejtkezni a streamingszolgáltató egyik legnagyobb ütőkártyájáról, a Tulsa királya (Tulsa King) című szériáról sem, aminek az első epizódjait mi már a varsói eseményen megnézhettük. Ha elfogadtok tőlünk egy jó tanácsot, ne felejtsétek el bekapcsolni a feliratot Sylvester Stallone-sorozatához (a színészt még felsőfokú angoltudással sem egyszerű megérteni), amit egyébként a szarkasztikus humor és a maffiafilmek, illetve a western műfajának kedvelőinek előszeretettel ajánlunk.

Olvasd el ezt is!

A hazai az igazi!

Monty Sarhan azt mondja, a tartalmak lokalizálása kiemelten fontos számukra és hisznek abban, hogy az emberek olyan történetekre és karakterekre vágynak, amelyekhez kapcsolódhatnak. Ezért arra törekednek, hogy a SkyShowtime Original zászlója alatt felkutassák a helyi tehetséget, producereket és írókat az európai piacon. Ám addig is, amíg elkészülnek az SkyShowtime saját gyártású szériái, elérhetővé teszik például a cseh The Winner show-t. Ez egy képzeletbeli európai miniszterelnökről szól, aki a hivatalából való kilépés után rádöbben, hogy egy ország irányítása egyszerűbb, mint a tinédzserkorú gyermekeinek nevelése. De ledarálhatod a lengyel Kaliforgiaként emlegetett Warszawiankát és visszakapjuk Szentgyörgyi Bálint A besúgó című sorozatát is. „Hiszünk a hiteles történetmesélés erejében” – hangsúlyozta a vezérigazgató.

Örökbérlet a kezdveményes filmezéshez

„Elképzelni sem tudnánk szebb szerelmeslevelet Közép- és Kelet-Európának a SkyShowtime indulásánál” – utalt Monty Sarhan a Valentin-napi indulásra Albániában, Csehországban, Magyarországon, Koszovóban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. A különleges alkalom persze különleges bevezető akciót kívánt, mivel a SkyShowtime CEO-ja azt vallja, kedvező áron is lehet színvonalas szórakoztatást nyújtani hosszútávon. A legfontosabb információt pedig a végére hagytuk: azok, akik elsők között regisztrálnak a skyshowtime.com weboldalán, 50 százalék kedvezményt kapnak a havi alapcsomag árából (1999 forint) – egész életükre. Ez azt jelenti, hogy mindössze 999 forintért örökre élvezheted a SkyShowtime egyre bővülő kínálatát. Erre azért tényleg nehéz nemet mondani egy sorozat-, és filmőrültnek, nem igaz?

A SkyShowtime „Nézd fél áron örökre” ajánlata csak korlátozott ideig érhető el, és feltételekhez kötött, melyeket IDE kattintva olvashatsz el.

Kíváncsi vagy, miket nézhetsz még meg a SkyShowtime platformján „fél áron örökre”? A galériánkból megtudhatod, mi melyik műsorokat vártuk a legjobban!

Galéria / 4 kép

Közönségkedvenc sorozatokkal és filmekkel indul az új streamingszolgáltató Magyarországon

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!