Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Sipos Tomi alkalmi sommelier-nek csapott fel!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Magyar pincészetek borait mutatta be egy „titkos” budapesti bortrezorban.

A szüreti időszak és az ősz kellős közepén a borok még nagyobb figyelmet kapnak, mint az év más szakaszában. Sipos Tomi is jobban szeret ilyenkor egy-egy palack jóféle nedűt kortyolgatni – kínálgatni pedig még inkább! Így történhetett, hogy az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja alkalmi sommelier-nek csapott fel a minap, és díjnyertes hazai borászatok remekeit mutatta be Budapesten, egy „titkos” belvárosi bortrezorban.

Kép

Bár Sipos Tomi felelősségteljes és mértékletes alkoholfogyasztó, főleg azért is, mert, ha teheti, akkor gyönyörű vasparipája nyergében közlekedik mindenhová, mégis szívesen kalandozik a különböző borfajták világában. Évtizedekkel ezelőtt persze más szemüvegen át tekintett az isteni nedűre, de mára már óvatos duhajként inkább a borok nyújtotta szolid gasztronómiai élményeket keresi.

Emlékszem még azokra az időkre, amikor csak a vébékát ismertük, vagyis kólával „lazítottuk” a vörösbort. Méghozzá tetemes mennyiségben! Persze, a 90-es évek elején a maiakhoz képest jelentősen gyengébb minőségű italokhoz jutottunk csak hozzá, és muszáj volt az élvezeti értéken bármivel javítani. Nagyon jó, hogy ez mára teljesen megváltozott, főleg, hogy remek magyar borok gazdagítják az egyre szélesedő hazai kínálati palettát.

- Sipos Tomi
Kép

Az énekes azonban nemcsak fogyasztani, de jó házigazdaként kínálgatni is szeret. Nem csoda hát, hogy örömmel fogadta el a PENNY meghívását, és csapott fel alkalmi sommelier-nek a minap. Az áruházlánc megújuló borkínálata kapcsán díjnyertes hazai borászatok termékeit mutatta be Budapesten, egy „titkos” belvárosi bortrezorban.

Bár a szóda is hungarikum és remek párosítás lehet ilyen finom magyar borok mellé is. Mégis azt javaslom, hogy elsősorban ne fröccsként, hanem tisztán, klasszikus borkorcsolyák, tehát sajtok, aszalt gyümölcsök, vagy diófélék kíséretében fogyasszuk őket, hogy teljes legyen az ízorgia.

- Sipos Tomi

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük

Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.