Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

"Nem csak nekem volt nehéz" - Shakira először törte meg a csendet Piquével való szakításáról

"Nem csak nekem volt nehéz" - Shakira először törte meg a csendet Piquével való szakításáról
Facebook
Twitter
Pinterest
A kolumbiai énekesnő először adott interjút arról, hogyan éli meg különválását gyermekei apjával.

Bár a pletykák szerint Shakira Shakira Énekesnő 76cikk 7galéria 6videó Még több róla és Gerard Piqué megállapodtak abban, hogy a különválásukat követő egy évben a két fiuk érdekében nem jelennek meg a nyilvánosság előtt új partner oldalán, a labdarúgó gyakorlatilag azonnal megszegte az egyezségüket. A férfit ugyanis alig pár hónappal a szakításuk után lencsevégre is kapták a 23 éves Clara Chia Marti társaságában, akit egy már egy esküvőre is magával vitt a partnereként.

Egy biztos, az egyébként is hűtlenséggel vádolt Gerard Piqué Gerard Piqué Labdarúgó 16cikk 0galéria 0videó Még több róla nem szomorkodott sokáig amiatt, hogy véget ért a 12 éves kapcsolata Shakirával – az énekesnőt viszont máig megviselik a történtek. A kolumbiai sztár mindeddig beszélni is képtelen volt az érzéseiről, de friss interjújában végre megtörte a csendet.

Korábban hallgattam és csak megpróbáltam feldolgozni ezt. Nehéz róla beszélnem, főként azért, mert továbbra sem jutottam túl rajta és mivel a nyilvánosság előtt élem az életemet, a különválásunk egyébként sem átlagos. Ez nem csak nekem volt nehéz, hanem a gyerekeimnek is. Hihetetlenül nehéz

- vallotta be.

Megpróbáltam eltitkolni a helyzetet a fiaim előtt. Igyekszem megtenni és megvédeni őket, mert ez az első számú küldetésem az életben. De hallanak dolgokat az iskolában a barátaiktól, vagy valami ellenszenves, kellemetlen hírre bukkannak az interneten, és ez mégiscsak őket érinti

- mesélte Shakira. Az exe új románcáról azonban egyáltalán nem akart véleményt nyilvánítani.

„Azt hiszem, ezek a részletek túlságosan magánjellegűek ahhoz, hogy megosszam őket, legalábbis ebben a pillanatban” – hárította a kérdést. „Csak azt tudom mondani, hogy mindent beleadtam ebbe a kapcsolatba és a családomba” – emelte ki, utalva ezzel arra, hogy Gerard Piqué Gerard Piqué Labdarúgó 16cikk 0galéria 0videó Még több róla munkájának érdekében Barcelonába költözött, ezzel háttérbe szorítva saját zenei karrierjét. „Ezt az áldozatot hoztam a szerelemért.”

És hogy mi ad mégis erőt Shakirának a legsötétebb pillanataiban? Ilyenkor emlékezteti magát arra, hogy erős példakép akar lenni a fiai számára. „Olyannak kell lennem, akivé szeretném, hogy váljanak majd. És ott akarok lenni mindazok mellett, akik szeretetüket és támogatásukat mutatták felém. Ez a legerősebb motorom jelenleg.”

Idén ezek a sztárpárok is szakítottak!

Galéria / 7 kép

Van, aki több, mint 10 év után döntött a külön válás mellett: híres emberek, akik 2022-ben szakítottak

Megnézem a galériát

Forrás: Daily Mail

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.