Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Emlékszel még gyerekkorunk kedvenceire? Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. extra aranyos családi képet osztottak meg

Emlékszel még gyerekkorunk kedvenceire? Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. extra aranyos családi képet osztottak meg
Facebook
Twitter
Pinterest
Nosztalgiázás indul 3, 2, 1...

Valószínűleg mindenkit meleg érzés önt el, ha a 90-es évek végére és a 2000-es évek elejére gondol film fronton, hiszen az az időszak mára már hihetetlenül ikonikusnak számít, azokkal a színészekkel együtt, akiket akkor megszerettünk.

Ezek után pedig tuti, hogy nem kell bemutatnunk Sarah Michelle Gellart (Buffy, a vámpírok réme) és mindenki kedvenc szépfiúját, Freddie Prinze Jr.-t (A csaj nem jár egyedül; Tudom, mit tettél tavaly nyáron), akik a 2000-es évek elején még közös filmben is szerepeltek (hát persze, hogy a Scooby Doo-ra gondolunk!). A két sztár pedig a rajongók nagy örömére a való életben is egymásra talált, olyannyira, hogy a szerelmük azóta is töretlen, ráadásul már össze is házasodtak és két gyermekük is született.

A hollywoodi szokással szemben pedig ők ennyi év után is együtt maradtak, erre pedig a legújabb bizonyítékot maga Sarah Michelle Gellar szolgáltatta, aki egy hihetetlenül cuki képet posztolt a négy fős családról:

A képeken a gyerekek fejét cseles módon kitakarták, hiszen Sarah és Freddie szeretnék megóvni őket a nyilvánosságtól, ám ez egyáltalán nem vett el a fotók értékéből sőt, szeretnénk még sok-sok ilyet!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

Te emlékszel rájuk? A 2000-es évek kedvenc tinisorozatai

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.