Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

„Nem akarom kihagyni a gyerekeimmel töltött időt” – Ryan Reynolds a visszavonulásáról vallott

Ryan Reynolds

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A 45 éves színész nemrég jelentette be, hogy egy időre visszavonul a színészettől, hogy csak és kizárólag a családjára és a pihenésre koncentrálhasson.

Ryan Reynolds Ryan Reynolds színész 153cikk 10galéria 5videó Még több róla mögött mozgalmas és gyümölcsöző évek állnak. Szinte minden egyes filmje kasszasiker volt, dicsőségében pedig felesége, Blake Lively is osztozni tudott, hiszen amikor ő épp nem forgatott, akkor nejét hagyta kibontakozni a karrierjében. Ettől függetlenül mindenkit meglepett a színész döntése, amit egy nemrég készült interjúban megmagyarázott azok számára is, akik szerint pont nem a csúcson kellett volna szünetet tartania:

Nos, sokat színészkedtem. Számomra az a legnagyobb dolog, hogy vannak gyerekeim, akikkel nem akarom kihagyni azt az időt, ami megadatott.

Olvasd el ezt is!

A színész – akinek három gyönyörű lánya van: James (6), Inez (5 éves) és Betty (2) – azt is elmondta, miért pont ez a "tökéletes alkalom" a pihenésre. „Amikor filmet forgatok, gyakran Európában töltöm az időm, távol a családomtól.” Az elmúlt évek ugyan sikeresek voltak számára, de úgy érzi itt az ideje a lányaira és a feleségére, illetve saját cégére, a Maximum Effort filmgyártó és digitális marketing ügynökségre összpontosítania.

Ryan Reynolds Ryan Reynolds színész 153cikk 10galéria 5videó Még több róla hozzátette, hogy normális emberként akar élni és azt is nagyon szeretné, ha a gyerekeinek normális időbeosztású élete lenne.

„Most, hogy iskolába járnak, valamennyire normális időbeosztásuk van. Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos a fejlődésükhöz, én pedig élvezem, hogy olyan apa lehetek, aki jelen van az életükben. Szeretem reggel elvinni őket a suliba, szeretem felvenni őket, szeretem, hogy van időm a kettő között arra, hogy azokra a dolgokra koncentráljak, amelyeket szenvedéllyel csinálok.”

Természetesen mindenkit megnyugtatott, hogy ez nem örökre szól, hiszen rengeteg terve van még a színészet területén is, amit meg akar valósítani.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Ilyenek a sztárapukák amikor együtt vannak a kislányukkal

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük

Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.