Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Rihannában és Jason Momoában is megvan - A „the sauce” elv alapján osztályozzák a híres embereket TikTokon

Rihannában és Jason Momoában is megvan - A „the sauce” elv alapján osztályozzák a híres embereket TikTokon

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A kifejezés maga egyre trendibb a közösségi oldalon, de valójában korántsem igaz mindenkire. Sőt!

Ha aktívan pörgeted a Tiktokot, biztosan te is észrevetted már, hogy egyre gyakrabban felbukkannak #thesauce hashtaggel ellátott videók a platformon, ám ezekben a posztokban szó sincs szószreceptekről – hírességekről viszont annál inkább. A kifejezés ebben az esetben egy embertípust takar, méghozzá egy igencsak rendkívülit! A jelenségről először egy 27 éves modell-fotós, MJ Gray beszélt a közösségi oldalán novemberben, amikor az egyik bejegyzésében kifejtette, miért találhatunk bizonyos személyeket sokkal csábítóbbnak, érdekesebbnek másoknál. MJ Gray azt mondja, a modelliparban és a sztárok körében eltöltött évei során rájött, hogy számtalanan akadnak olyanok, akik képeken talán vonzónak tűnnek, a valóságban azonban mintha hiányozna belőlük valami. Ez pedig a „sauce”.

„Egy emberekkel teli szobában mindenki afelé fog húzni, akinek ilyen kisugárzása van” – próbálta leírni a modell azt a karizmát, amit szerinte korántsem birtokolhat mindenki. A „the sauce” kifejezés tulajdonképpen pusztán egy hangulatot, egy rezgést takar, de ez a benyomás másokról valahogyan mégis kézzelfogható. „Akiben megvan a „sauce”, annak erősebb az önérzete” – magyarázta MJ Gray. „Olyan emberek ők, akik magabiztosak. Amikor velük vagy, azt érzed, hogy figyelnek rád és meghallgatnak. Megnyugtató, nagyon erős jelenlétük van. A ’sauce’ lényege, hogy kifejezd az egyediséged” – hangsúlyozta a modellt. „Ezért is nehéz pontosan meghatározni, mert számos formában van jelen” – tette hozzá. Magadért teszel meg valamit, nem pedig azért, hogy mások kedveljenek? Na ez a „sauce”!

Emlékszel például arra, amikor Julia Fox a kiszőkített szemöldökéről posztolt? „Szeretem, mert olyan, mint egy pasi-riasztó” – mondta akkor. A modell-színésznőt tehát érdekelte, mit gondolnak róla a férfiak és ezt nem is titkolta. Ilyen az, akiben ott rejtőzik a „sauce”, ami 2015-ben került be az Urban Dictionary szótárába, ami a fogalmat azoknak tulajdonította, akik „stílusosak, magabiztosak és vonzóak” – mint például Rihanna Rihanna énekesnő 266cikk 32galéria 17videó Még több róla , Julia Fox vagy Jason Momoa.

Sőt, a jó hír az, hogy ez nemcsak a hírességekre, hanem a hétköznapi személyekre is igaz lehet ez. A rossz viszont az, hogy ha önmagaddal szemben kételyeid vannak, akkor rád valószínűleg (egyelőre) nem stimmel a fenti állítás. „Ez az önérzetről szól” – emelte ki MJ Gray.

„Ha valaki mást kell erről megkérdezned, akkor neked valószínűleg nincs erős önérzeted. Ez olyasvalami, amit meg kell szerezned, mert mindannyian azáltal válunk önmagunkká, ahogy élettapasztalatot szerzünk.” Szóval, a titok az önfejlesztésben rejlik!

Olvastad már?

Galéria / 8 kép

Ennyit változott Jason Momoa az elmúlt évek alatt

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!