Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ritka pillanat: 34 évvel fiatalabb feleségével jelent meg a vörös szőnyegen Richard Gere

Ritka pillanat: 34 évvel fiatalabb feleségével jelent meg a vörös szőnyegen Richard Gere

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A Micsoda nő! sztárja és Alejandra Silva közel egy évtizede találtak egymásra, amit karmikus pillanatnak tartanak.

Január 27-én újabb filmmel bővülhet a kedvenceid listája, ugyanis ekkor mutatják be a Maybe I Do című romantikus vígjátékot, melyben olyan sztárok játsszák a főszerepeket, mint Diane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon, Emma Roberts, Luke Bracey vagy William H. Macy. Bár a romantikus vígjátékra pár napot még várnunk kell, a színészek már meg is ünnepelték a premiert New Yorkban, ahol Richard Gere kivételesen a nála 34 évvel fiatalabb feleségével, Alejandra Silvával jelent meg.

A 73 éves Golden Globe-díjas amerikai színész és szerelme persze azonnal elrabolták a show-t a vörös szőnyegen, mert ritkán készíthetnek róluk közös fotót, hiszen köztudottan féltve őrzik a magánéletüket. A 39 éves Alejandra Silva és Richard Gere 2014 óta alkotnak egy párt, de az ismeretségük valójában már jóval korábbra nyúlik vissza, a nő „családi barátként” hivatkozott későbbi férjére a kapcsolatuk elején. Alejandra azt mondja, karmikusan vonzották magukhoz a másikat és ez elfeledtette vele a korkülönbséget, illetve azt a tényt, hogy nem feltétlenül egyszerű az élete annak, aki egy hollywoodi szupersztárba szeret bele.

Kép
forrás: Jamie McCarthy/Getty Images

„Richard legalább húsz jó évet ígért nekem. De be kell vallanom, több energiája van, mint nekem, sokkal aktívabb nálam. Nehéz lépést tartani vele… Nem emberből van” – jelentette ki az egyik interjújában. „Egy kicsit elveszett voltam, nem láttam a fényt, de a megismerése értelmet adott az életemnek. Olyan érzés volt, mintha valaki kinyújtotta volna felém a kezét, hogy utat mutasson nekem” – áradozott férjéről, akinek éppen olyan „csendesen és boldogan” telnek mellette a napjai, mint amiről mindig is álmodozott.

Alejandra Silva és Richard Gere 2018-ban oltár elé is álltak és a szűk körben megtartott esküvőjüket is csak később erősítették meg a nyilvánosság előtt. Azóta két gyermekük született, az első fiuk, Alexander 2019-ben, a második pedig 2020-ban, az ő nevét azonban nem árulták el. Sőt, a kicsik arcát sem láthatjuk soha édesanyjuk közösségi oldalán, ahol néha bepillantást nyerhetünk abba, mekkorát is nőttek már a Gere-fiúk az évek alatt.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

7 sztárpár, akiket nem izgat a köztük levő, nagy korkülönbség

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.