Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 izgalmas új randi trend, ami 2023-ban meghódítja a világot

5 izgalmas új randi trend, ami 2023-ban meghódítja a világot

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A világ változásai a randizásra is hatással vannak, a jelenlegi folyamatok alapján ilyen trendek várhatók ezen a téren jövőre.

Minden évben újabb és újabb trendek jönnek, legyen szó divatról, ételről, italról, utazásról, alvásról vagy akár randizási szokásokról. Most az utóbbiakról lesz szó, feltérképeztük, a 2022-es év végén mit jósolhatunk ezen a téren a szingliknek a jövőre nézve. Több jó hírünk is van, nézd csak!

Infla-randi

Nem kell ahhoz pénzügyi vagy gazdasági iskolát végezned, hogy láthasd, mennyire elszabadultak az árak világszerte az infláció miatt. Talán nem gondoltad volna, de ennek kezd már most látható hatása lenni a randi trendekre, így már meg is jelent a fenti kifejezés: infla-randi. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a friss párok újragondolják, tényleg szükséges-e az ismerkedéshez a drága vacsora vagy megelégszenek-e a sokkal gazdaságosabb, de fincsi büfés koszttal. Itthon például a menő éttermezést és borozást felválthatják a közös lángosozások.

Menő a távkapcsolat

Valószínűleg a koronavírus miatti korlátozások hatására alakult ki egy nagyon izgalmas új trend, aminek a lényege, hogy a szinglik olyan társra vadásznak, aki nem ugyanabban a városban él, mint ők. Így minden találkozás amolyan kiruccanás is egyben. élvezik a környezetváltozást és egymás társaságát.

Etikus szexpedíció

Bizonyára hallottál már az etikus nonmonogámokról, akik nyíltan vállalják, hogy egyszerre több szexuális-szerelmi partnerük van. Számukra jó hír, hogy a randi appok egyik legújabb felmérése szerint egyre többen elfogadják ezt az életstílust, az eddigi 14 százalékról idén 16 százalékra emelkedett azoknak az aránya, akiknek oké egy ilyen párkapcsolat.

Száraz randi

Amekkora ivó volt az Y generáció, annyira józan az utánuk következő Z generáció. Az 1995 és 2005 között születettek egyre nagyobb hányada dönt úgy, hogy egyáltalán nem fogyaszt alkoholt, így a randi programokat is ennek megfelelően alakítják. A száraz randi lényege, hogy nem az italban szeretnének oldódni felek, hanem inkább egymásban.

Le a zsánerekkel!

Néhány évvel ezelőtt még mindenki egyből balra húzta azt, aki nem felelt meg külsőre a fejében elképzelt ideálnak. A szőkét kedvelők a barnákat selejtezték és fordítva. Szerencsére egy új trend van kialakulóban, amelynek alapja, hogy a szinglik olyanoknak is esélyt adnak az ismerkedésre, akik első ránézésre ugyan nem a zsánerük, de a bemutatkozójuk kimondottan ígéretes. Hát, nem szuper?

Ezek a történetek elképesztőek!

Galéria / 8 kép

Emberek felfedték a legnagyobb hazugságokat, amiket egy randin mondtak nekik

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!