Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Rákóczi Feritől nem áll messze a trollkodás - Legújabb műsorában minden a feje tetejére áll majd

Rakoczi Feri

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Rákóczi Ferit mindig is az élet vitte az útján. Pontosabban afelé, ahogyan ma ismerjük. Fiatalon kezdett rádiózni, amit állítása szerint több, mint 30 éve csak azért tud ilyen jól és ennyi energiával csinálni, mert sosem szűnt meg imádni a munkáját.

Ma már rádiós és TV-s műsorvezetőként is szereti a magyar közönség. Most pedig a VIASAT3 legújabb, Troll a konyhában c. műsorában mutathatja meg hétköznap esténként, mire is képes.

Ha jól tudom igen kalandosan indult a pályád. Elmeséled, hogyan lettél rádiós műsorvezető?

Technikus voltam Békéscsabán egy rádiónál. Egyik nap a műsorvezető nem jött be és egyedül rajtam volt tiszta ing. Ez volt az egyetlen ok, amiért akkor beültettek a székbe. Konkrétan a szerencsén múlt minden.

Egy igen stabilan, folyamatosan haladó karriert tudhatsz a hátad mögött. Mennyire voltál tudatos?

A lépések jöttek az életemben, ahogy minden más is. Egyszerűen csak mindig megléptem őket. Nem haboztam kipróbálni valamit, vagy megragadni a lehetőségeket. De, ami talán a legfontosabb, ha a saját eddig megtett utamat veszem alapul, akkor sosem szűntem meg szeretni, amit csinálok. Ez könnyen a pályán tartott.

A rádiózás és televíziózás mellett a gasztronómia is fontos része az életednek, hiszen te vagy a tulajdonosa a Korhely Faloda & Daloda étteremnek. Ez egyfajta B-terv volt?

Abszolút nem! A gasztronómiát nem lehet nem szerelemből csinálni, mert úgy sikere sem lenne. Az volt az alapötlet, hogy egy olyan helyet csináljunk, ahova mi is szívesen járnánk, hogy embereknek adjunk munkát, legyen egy jó csapatunk. De még itt is 50% esély volt rá, hogy bármi bejön. Az ebben megmutatkozó sikerünk is annak köszönhető, hogy élveztük és élvezzük most is.

Most egy új műsor indul útjára, amelynek te vagy a műsorvezetője. Mesélsz picit a Troll a konyhában műsorról?

Már rég nem volt műsor, amire igent mondtam volna, de olyan időszak is volt, amikor engem nem hívtak, vagy szerepelni nem szerettem volna. Ez viszont nagyon megmozgatta a fantáziámat, hiszen egy teljesen más alapot kapott, mint a többi főzős műsor. Itt elsősorban a humor kapja a főszerepet. Több egyszerű rántás kavargatásánál, hiszen nyomozol, figyelsz, vagy ha troll vagy, észrevétlen igyekszel szabotálni az ételeket, közben pedig próbálod magadról elterelni a figyelmet, nehogy lebukj. Annak is nagyon örülök, hogy ezt Wossala Rozinával csináljuk, hiszen nagyon jól működünk együtt, a felkérést mindketten úgy vállaltuk, hogy a másik lesz a párunk.

Jól érzem, hogy a főzés a te életedben is fontos szerepet foglal el?

A főzés szentségében nagyon hiszek. Bármilyen szinten is csinálja az ember. Ez egy olyan találkozási pont a családok és barátok életében, amikor nem elsődleges funkciója az evés, hanem leültök együtt, beszélgettek, nem foglalkoztok mással csakis egymással.

Tehát sosem voltál az a típus, aki csak bekap valamit a TV előtt?

Tőlem teljesen távol áll ez az érkezési sorrendben hűtőből evés. Nálunk a közös vacsora már hagyomány, amit mi meg is szeretnénk őrizni. Sajnos ez sok családnál nincs így, pedig a közös vacsora beszélgetések, nevetések is sok emléket tudnak adni.

Most ugye befejeztétek a Troll a konyhában első ETAP-ját, de mi jön most?

A családom és a pihenés. Nagyon sokat forgattunk az elmúlt egy hónapban, hétköznap és hétvégén is, így alig tudtam velük lenni. Ezért a közeli jövőben mindenképp ők szerepelnek az első helyen.

Kép
forrás: PR

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Híres magyar emberek, akik nagyon óvják a magánéletüket

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!