Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Futó Expo 2017

Futó Expo 2017
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Legendák és mai sztárok, szakmai előadások, újdonságok: április első hétvégéjén minden, ami futás a Millenáris B csarnokában.

A Futó Expo szervezőinek nem csak az a célja hogy a magyarországi futó- és sportpiac forgalmazóit, kis- és nagykereskedőit, márkaképviseleteiet, versenyszervezőit és nonprofit szervezeteit egy helyen és egy időben bemutassa a nagyközönségnek. A futás kultúrájával, művészeti aspektusaival, pszichológiájával, biológiája, orvosi és dietetikai vetületeivel is megismerkedhetnek a látogatók, ahogy a közösségszervező erejét is megtapasztalhatják.

A sportsérülések specialistája Dr. Knoll Zsolt, a 11-szeres maratonfutó dietetikus életmódtanácsadó Fekete Krisztina, a megelőzésre szakosodott ortopéd-traumatológus Dr. Magyar Mátyás vagy a streching módszereket tökéletesen ismerő gyógytornász Hugyák Éva előadásai a természettudományok felől közelítenek majd. Ahogy az evolúciókutató tudományfilozófus Kampis György is, aki az emberré válás és a közép- és hosszútávfutás természettudományos összefüggéseibe avatja be hallgatóságát.

Péterfy Gergely József Attila- és Aegon-díjas író a Futó Expo vendégeként a művészeti aspektusokról mesél majd a fénykép-sorozatban is dokumentált futóútjairól, az alkotó munkáját is megalapozó szenvedélyéről. Az egyetlen futás nélküli futóhétvégeként aposztrofált Futó Expo vendége lesz Ónodi Eszter is. A Jászai Mari-díjas színésznő a színpadról és a filmekből ismert profi mentalitással vágott bele pár éve a futásba: nem véletlen, hogy második versenye már egy félmaraton lesz nemsokára.

Fogyni vágyó túlsúlyosból az egyik legnépszerűbb futóblogszerzővé avanzsált Moós Gergely vasárnap osztja meg tapasztalatait a publikummal. A trénerként is jegyzett egykori kocogó mellett az ultramaratonista Simonyi Balázs is a beavatók között lesz. A színészként, újságíróként és filmesként is jegyzett „amatőr” futó – aki az HBO égisze alatt készült ULTRA című fesztiválkedvenc alkotást jegyzi – a végletek világával ismerteti meg a Futó Expo látogatóit.

A gyereksportoló is ember. Akár ez is lehetne a szlogenje a hazai viszonyok között úttörő módon a sportoló kiskorúakra fókuszáló szakpszichológusok előadásának. Gyömbér Noémi és Menczel Zsuzsa a gyereklélek értő őrző-védői, a Futó Expón a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely lesz a segítőjük. A vízipólós klasszisnak ugyanis szívügye, hogy az emberpalánták még véletlenül se örlődjenek fel az utánpótlásnevelésnek csúfolt darálóban. Velük mindkét nap találkozhatnak a Millenárisra kilátogató „futóbolondok”.A Suhanj! Alapítvány és a Fuss Babakocsival Egyesület természetes szövetségesei a Futó Expo közösségének, így mindkét nap élménybeszámolós tapasztalatcserét tartanak.

Két nap kezdő, haladó és profi futóknak a Millenárison. Futó Expo 2017 április 1-2.

futoexpo.hu; facebook.com/futoexpo

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!