Vásárolj kedvezménnyel! JOY + Marionnaud Paris Shopping Days!

Vásárolj kedvezménnyel! JOY + Marionnaud Paris Shopping Days!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Elérkezett az év legizgalmasabb időszaka, amikor minden a meghitt ünneplésről, egymás megajándékozásáról, a meglepetésekről szól...

A várakozással és teendőkkel teli készülődés időszakában a mi feladatunk nem is lehet más, mint megkönnyíteni a dolgotokat! A Marionnaud Parfüméria és a Joy jóvoltából most kedvezményesen szerezheted be a fa alá a szebbnél szebb beauty kincseket!

Kép

20%-os kedvezménnyel lepünk meg a decemberi JOY 120. oldalán található kuponnal, ha minimum két teljes árú terméket vásárolsz 2016. december 2-4. között valamennyi Marionnaud Parümériában,vagy a webshopon keresztül.

Kép

Látogass el a Mammutban, a Westendben vagy az Árkádban található Marionnaud Parfümériába, ahol december 3-án 16 és 20 óra között a Kedvezményes vásárlás élményén túl pezsgővel és sütivel várunk téged!

Kép

További infó:
www.marionnaud.hu
info@marionnaud.hu
061/106-04-60

Keresd az otthonodhoz legközelebb eső Marionnaud parfümériát!


Budapesti üzletek: WestEnd, Mammut 2, Árkád, Pólus Center, Duna Plaza, Rózsakert Bevásárlóközpont, Csillagvár, Campona, Köki Terminal

Vidéki üzletek: Auchan Budaörs, Sport u. 2–4.; Auchan Szigetszentmiklós, Háros út 120.; Auchan Dunakeszi, Nádas u. 6.; Győr, Baross Gábor u. 19., Szinva Park Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 2–6.; Auchan Székesfehérvár, Holland fasor 2.

Kép
Itt él Hajdú Péter: Less be a műsorvezető legénylakásába!

Egy kis betekintést engedett a helyre, ahol él.

Ez a színésznő hódította meg Zac Efron szívét?

Zac Efronra sokaknak fáj a foga, ám úgy tűnik, hogy most belehabarodott a kolléganőjébe.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!