Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Karácsonyi menü egészségesen és egyszerűen a SPAR-ral

Karácsonyi menü egészségesen és egyszerűen a SPAR-ral
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A SPAR gondolt a konyhatündérekre, és ismét kihagyhatatlan hűségakcióval várja üzleteiben a magyar háziasszonyokat.

Két hónap múlva itt a karácsony, az előrelátó háziasszonyok pedig már most elkezdhetnek azon gondolkodni, hogy mi legyen, és miben készüljön el az ünnepi menü. A SPAR mindkét kérdésre válaszol.
Többek között azért is szeretjük a karácsonyt, mert ilyenkor találkozik a család, mindenki együtt ül asztalhoz, hogy közösen fogyasszák el az ínycsiklandozó ételeket. Az egyetlen, akinek komoly fejtörést okozhat a menü összeállítása, az a házigazda. Hiszen amellett, hogy ki kell találnia a fogásokat, azt is menedzselnie kell, hogy minden időben elkészüljön, mindennek legyen helye, és persze, hogy legyen miben elkészülnie az ételnek.
A SPAR gondolt a konyhatündérekre, és ismét kihagyhatatlan hűségakcióval várja üzleteiben a magyar háziasszonyokat. Immár sokadik alkalommal a WMF-márka jó minőségű konyhai felszerelései kerülnek az akcióba az üzletlánc áruházaiban, melyeket a pontok beváltásával akár 70 % kedvezménnyel lehet beszerezni.

Nézd meg a galériánkat>10 kép
SPAR WMF termékek a galériánkban

A márka tíz különböző konyhai eszközt ajánl a vásárlóknak, melyek közt megtalálható tál, serpenyő, de fazék is – vagyis minden, ami egy finom ebédhez nélkülözhetetlen.
A SPAR hűségakciója a „megszokott” módon zajlik: 2016. október 6-a és 2017. január 11-e között minden elköltött 1000 forint után hűségmatricát kapnak a vásárlók, melyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetnek valamennyi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházban. A beváltás október 6-tól az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2017. január 29-ig tart majd, eddig lehet kedvezményes áron megvásárolni kilenc WMF konyhai eszközt hűségpontokkal, egyet pedig SuperShop-pontok beváltásával.
A termékekről és a hűségakcióról megtudhatsz többet a www.sparhuseg.hu weboldalon!

Kép

Miután tudjuk, miben készítjük el az ételt, már csak az a nagy kérdés, mit is készítsünk, hiszen ahány ember, annyi féle igény. Vannak, akik kizárólag vegetáriánus ételeket fogyasztanak, mások valamilyen ételallergia miatt kénytelenek speciális étrendet tartani. Szerencsére ezt a feladatot is megkönnyíti, ha a SPAR és INTERSPAR áruházak polcairól választjuk az alapanyagokat, az üzletlánc ugyanis új termékkategóriák bevezetésével segít eltájékozódni a termékek között, melyeket az áruházakban külön ki is emelnek.
A SPAR által létrehozott öt kategória jól lefedi az általános, egészségtudatos vásárlói szokásokat: megkülönböztetik, ha egy termék laktózmentes, gluténmentes vagy bio, de egyedi jelölést kaptak a speciális élelmiszerek és a tudatos táplálkozáshoz hozzájáruló árucikkek is. A megújult kínálatban több mint 630 termék található.
Ezek után minden adott, hogy elkészítsük a tökéletes karácsonyi menüt!
A termékekről és életmód-tanácsokról többet olvashatsz a www.eletmod.spar.hu oldalon!

Kép
Kép
Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!