Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Edd magad egészségesre!

Edd magad egészségesre!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
„Egészségesen és boldogan!” Ez volt Jamie mottója, amikor megálmodta legújabb szakácskönyvét, melynek címe Minden napra superfood. Ez a két kedvenc receptünk belőle:

Jamie Oliver a szemünk előtt lett a fiatal, bohókás tévés szakácsból megabirodalmat irányító üzletember, akinek 40. születésnapja mérföldkő volt az életében. „Őszinte leszek: afféle önvizsgálatra késztetett ez az alkalom – mégpedig az egészségi állapotomat illetően.”

Pályája kezdetétől milliókat ösztönzött arra, hogy jó minőségű nyersanyagokból főzzenek, és friss, ízletes ételeket fogyasszanak. Ezúttal táplálkozási és egészségügyi szakemberek segítségével olyan recepteket kreált, amelyekkel bebizonyítja, hogy lehetséges egyszerre szuperegészséges ételeket enni és jól is lakni. Próbáld ki te is!

Mindenekelőtt: köszönöm, hogy kézbe vetted ezt a könyvet, és köszöntelek a mindennapi superfood világában. Ígérem, hogy ezeket a lapokat forgatva bármelyik recept mellett döntesz, jó döntés lesz. Egyszerűen fogalmazva: egy olyan, szuperbiztonságos forrást akartam teremteni, ahol jóízű, tápláló, elkészíthető ételeket találhatsz. Csupa olyat, hogy ha ezeket készíted el, egészségesebb leszel, örömteli és tevékeny életet élhetsz.

Ha ebből a könyvből csak néhány ötletet teszel a magadévá, már akkor is másként fogsz gondolkodni az ennivalóról.

Azt szeretném, ha ez a könyv lenne az ételek mélyebb megértéséhez, az irántuk való nyitottabb hozzáálláshoz vezető híd, hiszen az étel nemcsak jóllakat, táplál és üzemanyagként szolgál, hanem orvosság is lehet.

Szeretném átadni a tudást, hogy jobban megértsd az ételeket, hogy kiegyensúlyozott ételsorokat hozhass össze. Közhely, de igaz, hogy a tudás hatalom – örülnék, ha a könyvemből ezt vonnád le tanulságként. Nem arról van szó, mintha életed hátralévő részében minden áldott nap ebből a könyvből kellene főznöd, de remélem, megszerzed belőle az eszközöket, hogy helyes döntéseket tudj hozni, és a magad tempójában használd vagy éppen szüneteltesd az itt tanultakat. Kombinálhatod ezeket az ételeket egy-egy „kilengős” nappal, esetenként nyalánkságokkal. Nem hiszem, hogy az egészséges ennivalóval való jó viszony hosszútávon fenntartható lenne ilyenek nélkül. A magam részéről ezt a könyvet használom hétfőtől csütörtökig vagy péntekig, hétvégén pedig az Otthonos ízeket ütöm fel.

Kép

Innen tudod megrendelni.

Jamie Oliver Grillezett kukorica- és quinoa salátája
Klikk a képre a receptért!

Kép

HIRTELEN SÜLT TONHAL
Klikk a képre a receptért!

Kép

A Minden napra superfood című könyv kiadója, a Park Könyvkiadó. (Jamie Oliver Enterprises Limited (2015 Everyday Super Food)

Fotók: Jamie Oliver

15 ötlet, ami feldobja a nappalidat

Ezekkel a praktikus tanácsokkal bátran belevághatsz a nappalid újrafazonírozásába!

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!