Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

ÚJ LIMITÁLT ILLATPÁR CAROLINA HERRERÁTÓL

ÚJ LIMITÁLT ILLATPÁR CAROLINA HERRERÁTÓL
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A 212 VIP WILD PARTY EGY TISZTELGÉS A TÁNC ELŐTT

A friss, vad és nagyon trendy 212 VIP WILD PARTY a legújabb limitált illatpár a 212 VIP univerzumban. A vad, átmulatott party éjszakák hangulatát felidézve, a 212 VIP WILD PARTY egyszerre lenyűgöző és felejthetetlen.

A 212 VIP MEN WILD PARTY a VIP tagok férfias védjegye, mely ötvözi a határozott, mégis érzéki összetevőket. A 212 VIP MEN WILD PARTY férfi extrovertált, ellenállhatatlan és teljes odaadással élvezi a varázslatos éjszakát.

Kép

A 212 VIP MEN WILD PARTY fejjegyében friss citrus, lime és jeges alma bontakozik, melyet gourmand fűszeres fás tónusok követnek, létrehozva egy egyedi, eklektikus érzékiséget, amely a legkeresettebb illatok merészsége. A fekete bors érzékisége az illatos ibolya levelekkel elegyül, hogy megalkossa ezt a szürreális, vad, mégis elegáns vonzerőt.

A 212 VIP WILD PARTY friss, gyümölcsös, virágos illat. Egy arany koktél, mely egyesíti az egzotikus összetevőket. A 212 VIP WILD PARTY a nagyvárosi, bájos, impulzív és kifejező hölgyek illata.

212 VIP WILD PARTY fejjegyének vibráló grapefruit és ananász jegyeit, a szívjegyben a narancsvirág, és az orchidea bódító robbanása követi. Az érzéki, fás, pézsmás alapjegyekkel a 212 VIP WILD PARTY a VIP hölgytagok védjegyévé válik.

Kép

Az illatok üvegeinek egyedi díszítésekén a pálmafa levelek lenyomatai fejezik ki a frissességet, újdonságként pedig egy erős, határozott fém kupak zárja a parfümöt, mely utal az eredeti VIP illatokra.

212 VIP MEN WILD PARTY 100ml-es kiszerelésű, áttetsző fekete üvege egy merész és igazán extravagáns ezüstös külső csomagolást kapott, ami meghívja Önt, hogy tegyen egy sétát a vad oldalon.

Az elegáns 80ml-es 212 VIP WILD PARTY üvege olyan pazar arany csomagolást kapott, amely egyszerre feltűnő és vad, s amelyet a legvadabb party hangulat ihletett.

A 212 VIP WILD PARTY illatpár egy valódi tisztelgés az éjszaka fényei, a zene és a tánc előtt, hogy mindig emlékezetes maradjon a táncparkett és az az éjjel.

Kép
Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!