Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Többé nem csak álom: Lakatos Márk segít, hogy te is stylist lehess!

Többé nem csak álom: Lakatos Márk segít, hogy te is stylist lehess!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szeptember 19-én elindul a nagy sikerű Style Institute by Lakatos Márk divatiskola újabb féléve. Immár harmadszor segítenek abban, hogy ezt a nagyon izgalmas és kicsit talán titokzatos szakmát elsajátíthassák az igazi divatimádók. Ezért ki is faggattuk Márkot az ősszel induló képzés minden titkáról!

Kinek ajánlod ezt a képzést?
Tulajdonképpen bárkinek, hiszen tanulni sohasem késő! Mostanra minden korosztályból volt diákunk a Style Institute-ban és mindenki ugyanannyira élvezte a kihívásokat, amiket az iskola nyújtott. Mindenki más indíttatásból jelentkezik persze, de ezzel nincs semmi gond. Van, aki önmagát, a saját stílusát szeretné megismerni, nyitni egy új közösség felé, vagy akár szakmát tanulni főiskola mellett, hogy legyen alternatívája a diploma mellett. Van, akinek pedig ez a hivatása, és a ruhák, a divat az élete, így aztán szeretne jobban elmerülni benne. A lényeg a nyitottság!

Aki úgy dönt, stylist lesz, mihez kezd utána? Mindenki személyi stylinggal szeretne foglalkozni?

Nem hinném. Szerencsére nagyon szerteágazó a szakma, mindenki tud magának találni egy olyan területet, ami akár hiánypótló is lehet. Például szépségszalonban extra szolgáltatásként stílustanácsot adni, saját butikban alkalmazni a tudást az üzlet fellendítéséhez, divattervezők mellett, TV-ben vagy újságoknál segédkezni. Ezek mind olyan területek, ahova a lányok már betették a lábukat!

Mire vagy a legbüszkébb az eddigiek fényében?
Rengeteg dologra büszke vagyok, leginkább talán arra, hogy mindenki végigcsinálta a képzést, aki jelentkezett hozzánk. A 12 hetes tanfolyam során aztán elválik, hogy ki az, akinek ez csak egy szórakoztató, plusz tudást adó kitérő volt az útján, és ki az, akinek ez az élete. Már most tudnék sorolni sok-sok olyan diákot, aki elhelyezkedett a szakmában, akár a fővárosban, akár vidéken. Vannak, akik hollywoodi szuperprodukcióban dolgoztak. És vannak, akik nekem segítenek az átalakító napokon, forgatásokon, fotózásokon, divateseményeken vagy épp a Wonderland Show Company produkcióiban.

Kép
forrás: http://lakatosmark.hu/style-institute/

Mennyiben változott a képzés az induláshoz képest?
Azt gondolom, hogy nagyon odafigyelünk a hallgatóink visszajelzéseire, folyamatosan fejlődünk, és segítünk, hogy mindenki megkapja azt a tudást és tapasztalatot, amire a leginkább szüksége van. Egyre több és több gyakorlati képzést nyújtunk félévről félévre, és ezekre sokszor várjuk vissza a korábban végzett hallgatókat is. Igazi kis családdá formálódunk lassan!

Milyen meglepetéseket tartogatsz a lányoknak erre a félévre?
Rögtön két nagyon szuper dologgal indul majd a félév! Október elején, két eseményen is a mi diákjaink segítenek a backstage munkában: a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-on, illetve egy hatalmas bevásárlóközpont divathétvégéin, ahol ráadásul saját táncos produkciót is bemutatunk a Wonderlanddel. Nehéz lesz, de irtó izgalmas és rengeteg tapasztalatot ad, annyi szent!

Sok sikert kívánunk Márknak és csapatának ehhez a félévhez is! Aki jelentkezni szeretne, tegye meg gyorsan, mielőtt betelik a csapat és lezárul a regisztráció! Kattintsatok ide a részletekért: http://lakatosmark.hu/style-institute/

Kép

Lakatos MárkLakatos MárkStylist, Műsorvezető327cikk3galéria1videóMég több róla segít, hogy te is stylist lehess!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!