Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nyerj mozijegyet a Kilenc élet (12) c. filmre!

Nyerj mozijegyet a Kilenc élet (12) c. filmre!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kevin Spacey, Jennifer Garner, Christopher Walken garantálja a szenzációs estét.

A szeptemberben moziba kerülő Kilenc élet című film egyedülálló keveréke a szívmelengető családi filmeknek, a természetfölötti rejtélynek és a vígjátéknak, ezen felül pedig korunk egyik legtehetségesebb színésze, Kevin Spacey bújik az aranyos macska, Szőrmók úr bőrébe. Most néhány érdekességet osztunk meg a filmről:

„Számomra ez egy nagyszerű lehetőség volt, mert imádok vígjátékot készíteni” - magyarázta a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey. „Az emberek leginkább a sötétebb, gonoszabb karakterekkel asszociálnak engem, ezért hatalmas öröm volt minden nap úgy jönni dolgozni, hogy valami nagyon vicces, nagyon gyors és nagyon okos dologban szerepelhetek.”

A rendező, Barry Sonnenfeld a forgatáson kórházban kötött ki, miután be akarta mutatni, hogyan ugorjon át egy kanapét az anyát alakító Jennifer GarnerJennifer Garnerszínésznő20cikk0galéria1videóMég több róla. „Három évig kaszkadőrködtem az Alias című sorozatban, simán megcsináltam volna a jelentet bemutatás nélkül is” – mondta el Garner a baleset után.

Szőrmók urat 6 különböző macska játsza, mind külön kiképzést kapott, hogy bizonyos feladatokat teljesítsen. „Van egy macska, amelyik tollat tud ragadni és írni tud vele, és van egy macska, aki nagyon-nagyon jó matekból” - viccelődött Spacey.
Kép

Nyerd meg az egyikét a 70 db páros mozijegynek!

A nyerteseket sorsolás után e-mailben értesítjük!
A vetítés időpontja, helyszíne: 2016.09.06, WestEnd City

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT! A NYERTESEKET EMAIL-BEN ÉRTESÍTJÜK!

Sonnenfeld, aki allergiás a macskákra, kifejezetten kérte, hogy a macskák a szibériai macskafajtához tartozzanak, mert ez a fajta hipoallergén. De az egzotikus macskák beszerzése nem volt akadálytalan. „A legnehezebb a megfelelő megjelenésű macska megszerzése volt, amely ugyan szibériai volt, de egy nagyon különleges kék szemű és sűrű szőrzetű.” – mondta el Sonnenfeld. A macskák beszerzése miatt a stáb heteket töltött online kapcsolatba lépve az oroszokkal. „Biztosak voltunk benne, hogy orosz kémeknek hittek bennünket”

Christopher Walken fiatal korában cirkuszban is dolgozott oroszlánszelídítőként, ezért örömmel belelegyezett a munkába. A filmben a különc kisállat-kereskedőt, Felix Perkinst alakítja, aki eladja Szőrmók urat Tomnak.

A filmben Tom Brand (Kevin Spacey) egy vakmerő milliárdos, és egy kiállhatatlan alak. Cége, a FireBrand fennállásának legnagyobb dobására készül: az északi félteke legmagasabb felhőkarcolójának építését fejezik be. Tom munkamániája miatt eltávolodik gyönyörű feleségétől, Larától (Jennifer GarnerJennifer Garnerszínésznő20cikk0galéria1videóMég több róla), felnőtt fiától, Davidtől (Robbie Amell) és lányától, Rebeccától (Malina Weissman). Közeleg Rebecca 11. születésnapja, és ahogyan minden évben, most is csak egy dolgot szeretne: egy macskát. Tom ki nem állhatja a macskákat, de nincs se ideje, se ajándéka és a véletlen egy furcsa kisállat-kereskedésbe sodorja, ahol az üzlet különc tulajdonosa Felix Perkins (Christopher Walken) egy fenséges macskát, Szőrmók urat adja el neki. Az úton hazafelé Tomot egy szörnyű baleset éri, majd a macska testében éled újjá. Miközben Szőrmók úr testébe zárva kétségbeesetten próbálja tudatni szeretteivel, hogy mi is történt, hamarosan rájön, ha valaha is vissza akarja nyerni emberi formáját, be kell bizonyítania családjának, hogy olyan férj és apa, amit megérdemelnek.

A film szeptember 8-től a mozikban!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!