Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ünnepelj Pély Barna slágerével!

Ünnepelj Pély Barna slágerével!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Sör Világnapja alkalmából olyan dal született, ami a ti fületekben is garantáltan jó időre helyet fog bérelni magának. Barnát számtalan pozitív élmény köti a sörhöz, épp ezért könnyen született meg legújabb slágere, aminek középpontjában maga a hűsítő ital és az a rengeteg élmény áll, amit adhat.

Nyár. Forróság. Semmi nem esik jobban ilyenkor, mint belekortyolni egy frissítő sörbe. Csak az múlja felül az élményt, ha barátokkal, jó zene társaságában tesszük ezt. Augusztus első pénteki napján, minden a nyár sláger italáról szól majd. Mi mással is köszönthetné a Sör mi több az ideig Sör Világnapját, mint ezzel a sörnek dedikált zenével.

Kép

Zene és sör? Nem is hinnéd, milyen közel áll egymáshoz a két dolog. Azt már tudjuk, hogy a sör és a gasztronómia tökéletesen működik együtt. Minden ételhez megtalálhatjuk az ízekben tökéletesen harmonizáló sör típust, legyen szó salátákról, húsokról, desszertekről vagy éppen sajtokról. Pont úgy passzolnak a különböző típusú sörök az ételekkel, mint ahogy te kiválasztod a hangulatodhoz illő zenét. Barna legfrissebb slágere is épp így cseng össze a sörrel.

„Számomra a sör egy nagyon inspiráló téma. Sok pozitív gondolat, érzés kapcsolódik hozzá és jut eszembe róla, éppen emiatt született meg ez a dal is ilyen gyorsan. Imádom játszani, alig várom, hogy mindenki hallja” – mondta Barna a Sörhimnusz kapcsán.

Kép

Ha a Sör mi több, Nők és sör kiállítása után még mindig úgy gondolod, hogy a sör nem a te italod, akkor itt a remek alkalom, hogy próbára tedd. Mikor máskor koccintanál egy kecses pohárba öntött, finoman gyöngyöző sörrel, ha nem a Sör Világnapján? Hűtsétek le magatokat a barátnőiddel a strandon, vagy hozzatok össze egy remek grill partyt a haverokkal! Bárhogy is tesztek, Barna legújabb slágere garantálja a jó hangulatot. A világnap alkalmából pedig rövid bepillantást is enged nekünk a stúdiómunkálatokba, így egy részletet már most hallhatunk a hamarosan debütáló, „Az aranyhídon át” című dalból.

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!